Ilta


Eilen tosiaan juhlittiin Gloria-lehden järjestämiä Blog Awardseja, joissa minäkin sain kunnian olla ehdolla. Juhlat olivat oikein mainiot ja tunnelma sopivan rento, paikkana oli kivan karhea Kellohalli. Sisustusblogien puolelta kauneimman sisustusblogin palkinnon pokkasi Weekday Carnival, parhaaksi sisustusblogiksi valittiin Parolan asema ja lukijoiden suosikiksi Kotipalapeli, onnittelut vielä kaikille voittajille!
Valokuviakin tuli otettua jonkin verran, tässä muutamia pikaisia räpsäisyjä illalta. Glorian sivuille on tulossa kuvia juhlista heti maanantaina, joten sieltä tulee löytymään vähän parempia tunnelmapaloja ja potretteja vieraista. Eksyinpähän minäkin poseeraamaan ”punaiselle matolle” yhdessä Valkoisen Harmajan Suvin kanssa:

Kaiken kaikkiaan ilta oli oikein mukava, oli kiva päästä välillä vähän humputtelemaan. Kiitos vielä kaikille blogiani äänestäneille ja tietysti myös tapahtuman järjestäjille, kuulemma jatkoa on tulossa ensi vuonnakin.
Kommentit
    • 1.1

      sanoo

      Oi kiitos 🙂 Kyseessä on hame ja pusero vaikka kuvassa kieltämättä vähän mekolta näyttää. Hame on ostettu muutama vuosi takaperin Zarasta, pusero on Iris & Inkin ja peräisin Outnetista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *