Illan inspiraatio

kuvat Folkhem

Tämän illan inspiraation tarjosi tämä Folkhemissä esitelty aivan ihana asunto. Kuinka hienosti koko asunto noudattaa samaa linjaa, aina julkisivusta sisustuksen pieniin detaljeihin saakka. Omaa silmääni miellyttää erityisesti puun ja lasin onnistunut yhdistely, asunnon hienostunut väripaletti sekä yksityiskohtana nuo puiset ikkunasmyygit – puuta on paljon, mutta ei liikaa. Päretyyppinen ulkoverhous näyttää ovelalta, siitä olisi ollut kiva nähdä vielä lisää kuvia.
 
Tässä vain muutama makupala asunnosta, loput kuvat löytyvät täältä.
Kommentit
  • 4.1

   sanoo

   Tuo kukkalaatikko on kyllä kiva, ja varmastikin aika helppo toteuttaa itsekin vaikka vanerilevystä…

 1. 5

  Anonyymi sanoo

  Kiitos tästä, ihana on! Lattia lienee jotain valkoöljyttyä. Olen pidempään pähkäillyt, sopiiko valkoöljytyn tammilattian kanssa tamminen pöytä (tuleeko liian "raskas"), mutta niin ainakin tässä. Ja nuo Muuton tuotteet ovat vaan niin ihania. Vinkkasit taannoin firmasta, joka tekee Ikean kaappeihin tuunattuja ovilevyjä ja jalkoja, onkohan kuvan 7 lipasto juuri tuolla tavoin tehty. Tiedätkö, saako noita ikea-tuunauksia jo Suomeen, jokin nettikauppa kenties?

  • 5.1

   sanoo

   Niin,ainakaan tässä tuo tammi yhdistettynä vaaleaan puulattiaan ei näytä ollenkaan hassummalta. Minusta kyllä yhdistelmä toimii, jos kokonaisuuteen laittaa lisäksi vaikka vähän valkoista tai mustaa raikasteeksi, vaikkapa tuolien tai tekstiilien muodossa.

   Muuton tuotteet ovat kyllä toinen toistaan ihanampia, niitä katsellessa pitää todellakin hillitä itsensä. 😉

   Tuo 7. kuvan ovet näyttävät kyllä juurikin noilta Superfrontin tuotteilta. Ja kappas vaan, kurkkasin sivustolle ja niiden mukaan toimitus näyttäisi onnistuvan nyt myös Suomeen! Eli http://www.superfront.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *