Ihana harmaa

Syksyn lempivärejä. Harmaan eri sävyt ovat ainaisia suosikkejani, ja burgundinpunainen toimii harmaan lämmittäjänä ihan täydellisesti. Väsäilin alkuviikosta töihin ikkunaa syksyisistä harmaista ja huomasin vasta jälkeenpäin pukeutuneeni ihan samoihin sävyihin. Ihmekös siis, että juuri nuo värit sattuivat valikoitumaan hyllystä.
 
Katsokaapas muuten tuota viimeisen kuvan pakettia, minusta pakkausmuotoilua parhaimmillaan! Ylellinen ja mietitty paketti nostaa itse tuotteenkin ihan uusiin sfääreihin ja vaikuttaa osaltaan ainakin minun ostopäätökseen. Ja mielellään sitä antaa kauniin paketin lahjaksikin. Asialla on tietysti Dixonin Tomppa, jonka pakkaukset jakavat samaa linjaa tuotteiden kanssa – miltei yhtä kauniita nekin.
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Oikeassa olet, kuten tavallista! Minunkin silmääni harmaa ja burgundi ovat mitä ihanin yhdistelmä. Tykkään vielä aavistuksesta kuparia mukana.
  Minkä valmistajan tuo matto on? Kauniit värit!

  • 1.1

   sanoo

   Heh, no tiedä tuosta sitten 🙂 mutta harmaa ja burgundi ovat kyllä kauniit yhdessä. Ja kupari käy kyllä ihanasti samaan sakkiin!

   Matto on Linie Designin Sirius, tosiaan aika kauniita harmaita mallin värivaihtoehdoissa!

 2. 2

  sanoo

  Kauniita kuvia! Harmaa on kyllä♥ Pakkaus on tosiaan ensivaikutelma tuotteesta ja se kyllä vaikuttaa omiin ajatuksiin positiivisessa mielessä, jos pakkaus on esteettisesti kaunis:)

  • 2.1

   sanoo

   Kiitosta. Harmaa on ihana! 🙂

   Joo, kyllä tuotteesta tulee selkeä mielikuva heti pakkauksen perusteella, välillä tuo mielikuva pitää paikkansa ja välillä ei. Mutta kyllä se ainakin minulla vaikuttaa ostopäätökseen ihan selkeästi.

 3. 6

  sanoo

  Mua on inspiroinut ja kiehtonut jo tovin musta, valkoinen ja harmaa. Uusinpana rakastumisen kohteena on ollut syvä viininpunainen. Oi oi mitä kynsilakkaa. 🙂

  • 6.1

   sanoo

   Oi, viininpunainen on kyllä pienenä tehosteena niin kaunis juuri tuollaisessa neutraalissa ympäristössä 🙂

  • 7.1

   sanoo

   Voi kiitoksia ihanasta kommentista! Harjoittelua vaan, niin kyllä se siitä! 🙂 Kuvaaminen on kyllä siitä kivaa hommaa, että siinä voi jatkuvasti kehittyä ja tulla paremmaksi. Pysyy hyvin mielenkiinto yllä, kun on aina uutta opittavaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *