Ideoita paketointiin

kuvat 1,2,4,5,6. Hey Look 3. Trendenser 7-8. Ikea Livet Hemma
Netti on pullollaan kivoja vinkkejä joululahjojen paketointiin, tässä pieni inspiraatiokollaasi erilaisista paketointi-ideoista. Aina ei tarvitse tyytyä siihen perinteiseen lahjapaperiin ja lahjanauhaan, kaapista kaivetuilla papereilla, nyörinpätkillä ja luonnonmateriaaleilla saa aikaan kauniita ja persoonallisia paketteja. Omaa silmää miellyttää erityisesti yksinkertaiseen voimapaperiin, silkkipaperiin tai vanhaan sanomalehteen kääritty paketti, johon kangasnauhat tuovat väriä ja pehmeyttä. Trendikkäillä washiteipeilläkin saa aikaan vaikka mitä kivaa ja erilaista.
Inspiraatiota hakevien kannattaa erityisesti kurkata Hey Look-blogiin, josta löytyy ohjeita, tulostettavia pakettikortteja sun muuta vaikka millä mitalla. On tuo blogi  muutenkin kaikkine diy-ideoineen ja kauniine kuvineen ehdottomasti visiteeraamisen arvoinen. Eritysplussaa on tietysti se, että blogi on vieläpä ihan suomalainenkin.
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Siis mitä ???

  Ihan mieletön toi blogi ja ihanaa, suomalainen !
  Kivoja vinkkejä, taidan jopa ensi viikolla tulostaa ton joulukalenterin. Tänä vuonna saatiin ihan kaupan versio, mutta olis sitten ajoissa odottamassa :).

  Kiitos tästä ja oikeesti tosi paljon !!!

  mä olen hyvin laiska pakkaamaan hyvin. Annan vain muutamalle aikuiselle paketin ja lapset eivät tiedä lahja tulee multa vaan joulupukilta ja he suorastaan repivät paketit auki sekunneissa.

  Tai suomeksi sanottuna laiska akka.

  • 1.1

   sanoo

   Sama fiilis minulla oli kun tuon ensi kertaa bongasin, mahdottoman kansainvälinen fiilis blogissa!

   Hehe, taitaa lapsia kiinnostaa pikkuisen enemmän se itse sisältö, joten mitäpä niihin paketteihin suotta tuhraamaan mahdottomasti aikaa ja vaivaa 🙂 Minäkin kovin suunnittelen kauniita paketteja, mutta harvana vuonna totetus on lopulta ollut kovin kummoinen, loppujen lopuksi tulee aina kiire ja laiskotus.

 2. 2

  sanoo

  Ihania paketteja, kiitos vinkistä! Meidän pakettipaperit kastuivat… pitkä tarina, mutta olivat samassa kassissa jäätyneen glögipullon kanssa. Sanomalehdestä taitaa tulla meidän suosikkipaperi tänä vuonna:).

 3. 4

  sanoo

  Ihan mahtava blogilöytö 🙂 Tosi hienoa, että on tällainen suomalainen sivusto on.

  Ja ihania paketteja, tuollaisia on ilo antaa – täytyykin katsoa viikonloppuna paketointitarpeiston tilanne.

  • 4.1

   sanoo

   Eikös olekin, on aina kiva suosia suomalaista 🙂 Minä lähden juuri nyt etsimään paketointitarpeistoa, saas nähdä mitä tuleman pitää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *