Hyllyjä

kuvat Ikea, Finnish Design Shop
Huhhei, viikottainen Lahden reissu ja kohta työviikkokin on taas takana ja täällä vaan edelleen mietitään sisustusjuttuja. Me nimittäin tarvittaisiin jonkinlainen seinähylly keittiön ja ruokailutilan välille. Tällä hetkellä seinä loistaa tyhjyyttään ja on vielä vähän keskeneräisen oloinen. Muutenkin pieni kirjahylly olisi alakerrassa kiva, vaikka ylhäällä varsinainen lueskelupaikka onkin. Hyllyyn saisi vaikka keittokirjat ja keittiöpurkkeja, jos ei muuta.
Keveällä linjalla kuitenkin mennään. String-hylly olisi tarkoitukseen oikein näppärä; hylly on hieno, mutta jotenkin niitä on nyt vähän joka puolella. Ikean Gällö ei ole ollenkaan huono vaihtoehto.
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  String on tosi kiva, meiltä löytyy mustana :)Suosittelen, vaikka monilla se onkin.

  -I-

 2. 2

  sanoo

  Meillä on likan huoneessa valkoinen String, mutta ottaisin kyllä mieluusti Gällöa. Ainakin tuossa kuvassa se näyttää melkein yhtä tyylikkäältä kuin S.

 3. 3

  sanoo

  I:
  Onhan se kyllä ihana. Jotenkin vain tullut pieni ähky hyllystä. Toisaalta se olisi kestävä hankinta, joka kulkee mukana pari seuraavaa vuosikymmentä… Ikea tuskin jaksaa viehättää niin kauaa.

  RUMBO:
  Niin, onhan sekin kiva, etenkin kukkaron mielestä 😉

 4. 5

  sanoo

  Meän Satu:
  Niitähän ne on, molemmat kuitenkin tyyliltään aika lailla samaa… Enpäs tiedä, voi olla että kallistun kuitenkin tuohon Ikeaan, on se kuitenkin niin paljon edullisempi.

 5. 6

  sanoo

  mä oon käynyt pohdintaa samojen hyllyjen välillä ja ehkä tuohon ikean omaan kallistun tai isompaan malliin stringistä. Tuo perusmalli oli mun makuun ihan liian piskuinen.

 6. 7

  sanoo

  Myyrä:
  Mulla on vähän sama juttu, yksi String Pocket on tilaan vähän nafti, niitä pitäisi olla sitten kaksi vierekkäin tai pidemmillä hyllyillä. Hmm..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *