Hurghadan kaupungilla

Hurghadan kaupunki jakautui aika lailla kahtia: hienoimmat turistialueet olivat tottakai viimeisen päälle siistit ja laitetut, mutta muualla vallitsi aikamoinen sekasotku. Hotellimme ei sijainnut ihan parhaalla turistialueella, joten hotellin ovesta ulos astuessa kadut olivat täynnä tööttäileviä autoja, katukauppiaita ja krääsäkauppoja toistensa perään. Kaupunki oli melko kesken ja kaikkialla oli rakennusvaiheessa olevia taloja. Kadut olivat aika roskaisia ja liikenne hullua. Kaupunki itsessään ei todellakaan ollut mikään kaunotar, mutta minä kyllä mieluusti näen asiat sellaisena kuin ne ovat, enkä vain siloiteltua pintaa.

Kaupungilla ei kuitenkaan edellämainituista syistä tullut vietettyä kamalasti aikaa, syömässä käytiin ja kiertelemässä muutamaan otteeseen, siinä se. Tämän kaupungin valtti on ehdottomasti rantaelämä, ja ainakin tällaiselle aivot narikkaan -lomailijalle se passasi erittäin hyvin.

Tänään olikin sitten ensimmäinen työpäivä loman jälkeen. Hassua, tällä välin kaikkialle on tullut joulu! Töihinkin oli tullut sen verran kivoja joulujuttuja, että eiköhän tästä pian pääse vähän kuvia jouluisempiin tunnelmiin.

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Loma. Ah. Olis kiva. 🙂 Mutta nyt ensin juhlitaan joo joulut. Täytyy tulla ihastelemaan niitä herkkuja teille joku päivä! Pia Wallinit ainaski ihania….

  2. 2

    sanoo

    Tässä tulee kuvia katsellessa melkein hinku uudelle lomalle… Mutta onhan tää joulunaika kivaa. Wallinit on kyllä hienoja, tervetuloa vaan ihastelemaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *