Harmaavarpunen

Olen varmaan jo useasti kertonut, kuinka tykkään leikkiä photarilla ja koota kaikenlaisia kollaaseja, tänään oli taas yhden sellaisen vuoro. Nyt syksyllä minua inspiroi pehmeät ja mukavat materiaalit, perinteiset musta ja valkoinen sekä harmaa, harmaa ja harmaa. Kaikissa eri sävyissä ja materiaaleissa. Tylsä minä. Onneksi sentään pieni metallinhohde tuo edes jotain eloa tähän monotonisuuteen, kupari sopii ihanasti juuri harmaan eri sävyihin.

Minua on jo jonkin aikaa kiinnostaneet nuo Byredon tuotteet, olen kuullut niistä niin paljon suitsutusta, että ovat varmasti kokeilemisen arvoisia. Kaunis pakkaus on tietysti suuri plussa, heh. Harmi vain, että näitä ei taida kukaan tällä hetkellä myydä Suomessa. Nettikauppa toki pelaa, mutta ei viitsisi ihan testailematta ostaa.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tiäkkö, täällä toinen harmaavarpunen 🙂 Minuaki kiehtoo ja sydäntä lämmittää samat sävyt + ruskean eri sävyt vaaleana ja hieman tummempana 🙂 Onneksi valkonen raikastaa ettei ihan kuitekkaan niiiin harmaavarpunen oo 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Kiva kuulla, että samiksia löytyy 🙂 Tosiaan, onneksi valkoinen raikastaa ja musta skarppaa…heh. Sisustuksessa sentään tulee välillä suosittua muitakin värejä, mutta vaatepuolella pitäisi vähän skarpata.

 2. 2

  sanoo

  Minä olen myös pitkään palanut halusta kokeilla Byredon parfyymejä. Olen kahlannut arvosteluja mutta ne ovat aika ristiriitaisia, joten niiden perusteella en ole rohjennut ostaa niin kallista putelia. Löysin italialaisen nettiputiikin, josta tilasin itselleni pari näytettä – koska tiedän etten ole hetkeen aikaan pääsemässä Tukholmaan, Pariisiin tai New Yorkiin. http://www.allaviolettaboutique.com/eng/perfume/406-byredo-samples.aspx Tuolta löytyy myös Byredon ja Diptyquen tuoksukynttilöitä ja ties mitä high-end -hajusteita, varsinainen taivas!

  Sampleja löytyy myös muualta mutta ne ovat pakkauksessa jossa on kaikki, mutta se on jo melkein itse parfyymin arvoinen ja ihan niin paljon en ajatellut hassata näytteisiin.

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos loistavasta vinkistä! Täytyykin pistää samplet tilaukseen, matkaa kun ei ole täälläkään lähiaikoina tiedossa. Parfyymi on kuitenkin niin henkilökohtainen juttu, ettei sitä pelkästään toisten suosituksesta uskalla ostaa… Mahtavaa, jos näytteitä saa näin helposti tilattua!

  • 3.1

   sanoo

   Niinpä, ja hyvät kollaasit on visuaalisestikin niin kauniita, että niitä katselee jo senkin vuoksi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *