Haaveilua

Suvi heitti minulle kivan haasteen; pitää laatia lista asioista, joita on aikeissa ostaa. Tällaiselle parantumattomalle haaveilijalle tehtävä kuulosti ensialkuun helpolta, mutta osoittautui sittemmin vähän kinkkiseksi. Kyse ei siis olekaan pelkistä haaveista, vaan realistisista ostoaikeista. Mitä kaikkea sitä onkaan tullut haaveiltua, ja mitä niistä aion oikeasti lähiaikoina toteuttaa?

Ensimmäinen esine on kuitenkin helppo, tarvitsemme nimittäin uudet yövalaisimet. Olen jonkin aikaa käynyt pientä sisäistä taistelua valaisimista; valitsenko Tolomeot vai Jieldét? Nyt olen kuitenkin päätökseni tehnyt, yövalaisimet tulevat olemaan joko mattamustat tai khakinväriset Jieldén pöytävalaisimet (heh, väriä en vielä ole saanut päätetyksi, liian monta ihanaa vaihtoehtoa olemassa). Sopivat meidän vanhaan taloon ja ovat sen verran matalat, että mahtuvat vinon katon alle.

kuva Remodelista
Toinen lähitulevaisuuden ostoaikeeni on järjestelmäkamera. Ihastuin kovasti kuvaamiseen sinä aikana, kun järkkäri oli minulla lainassa, ja nyt pokkarilla kuvaaminen maistuu vähän puulta. Valokuvaaminen kiinnostaa kovasti ja haluaisin oppia aiheesta lisää.
 kuva We heart It
Kirjoittelinkin muutama postaus sitten seinähyllyistä, sellainen olisi myös lähiaikoina hankintalistalla. Ehkä pyydän String-hyllyä joulupukilta…;)
Hankintalistalla on myös uusi matto sisäeteiseen; samanlainen Astran sisal, kuin jo ulkoeteisessämme on. Nyt en tähän hätään löytänyt kuin tämän remontinaikaisen kuvan matosta:
Yläkertaan vierassängyn eteen haluaisin hankkia pari Hayn Dlm-pöytää. Ne olisivat kätevästi siirreltävissä paikasta toiseen aina tarpeen mukaan. Varsinaisesti tila ei kaipaa sohvapöytää, mutta jokin pieni laskutaso paikassa olisi kiva olla.
kuva Hay
Olen myös alkanut haaveilemaan uudesta ruokapöydästä. Vaikka nykyinen pöytämme on kaunis ja sopii hyvin paikkaansa, kaipaan välillä vähän isompaa pöytää. Unelmieni pöytä olisi Tom Dixonin Slab, se sopisi enemmän kuin hyvin meidän Eamesin Dsr-tuolien kanssa. Nykyiseen kotiin Slab on vähän turhan iso, mutta ehkä sitten joskus seuraavaan…
kuva Tom Dixon

Ja vielä takaisin valaisinlinjalle; Flosin Tab T on yksi tämän hetken lempivalaisimistani. Näkisin sen oikein mielelläni työpöydällämme, jos vain moista ihanuutta raaskisi yläkertaan piilottaa:
 kuva Flos

Ja mitäs vielä, yläkertaan tarvitsisi saada jokin puuvillamatto ja saunatupaan sitä sun tätä… Voi apua, nyt tämä alkaa ryöstäytyä käsistä. Lopetan siis hyvän sään aikana, vaikka mieleen tulvii koko ajan erinäisiä tarpeita ja himotuksia. Tässä varmaan olennaisimmat asiat, listan alkupäästä aloitan ja sitten pikkuhiljaa etenen hankinnoissa.
Voisin antaa tämän haasteen eteenpäin vaikkapa Näköisiä Kulmia-blogin Hannalle sekä Retro ja moderni se yhteen soppii-RUMBOLLE. Olkaapas hyvät 😉
Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Paula:
  Odotan mielenkiinnolla 😀

  RUMBO:
  Eihän se nyt NIIN pitkä ollut…;) Kivoja juttuja siellä!

  JohannaL:
  Mahtavaa, tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *