Haastetta pukkaa

Minua on muistettu taas viime aikoina muutamalla haasteella, tänään vuorossa saamistani Ikea-haasteista ensimmäinen, jonka sain Life & Decoration -blogista. Haasteen säännöt menevät näin:

– Valitse kolme tuotetta mitä haluaisit IKEAN 2012-13 kuvastosta
– Valitse yksi tuote mistä luulet tulevan The hitti.
– Jaa haaste kolmelle blogille eteenpäin

kuva Ikea

Mennäänpä ensin tuohon hittiin. Itse veikkaisin tulevaksi hitiksi tuota kuvassa näkyvää Tisdag-pöytävalaisinta. Valaisimessa on aika klassinen ja yksinkertainen muotoilu, jonka ansiosta se sopii monenlaisiin sisustuksiin. Käyttökohteetkin ovat tällä valaisimella aika rajattomat, se sopii niin yö- kuin työvalaisimeksi sekä ylläolevan kuvan mukaan vaikkapa olohuoneeseenkin. Kaunista, modernia ja ajatonta muotoilua!
kuvat Ikea

Itse haluaisin Ikeasta ehkä ylläolevat tuotteet. Penkki ja jalkavalaisin menisivät saunatupaan, tuo PS-sarjan pöytä sopisi oikeastaan vähän kaikkialle, joko pieneksi sivupöydäksi tai jonkun sohvamme eteen. Toki myös tuon Tisdagin ottaisin mielelläni, vaikka varsinaista tarvetta ei valaisimelle oikein olekaan.

Jaan tämän haasteen eteenpäin Cocolle, Merville ja Hannalle, hauska nähdä mitä muut veikkaavat!
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kiitos Anna! Tuo Tisdag valaisin on kyllä kauniin yksinkertainen. Olenkin lukenut Ikean uutta katalogia ahkerasti, nyt pitää ruveta vilkuilemaan haasteen mukaisia juttuja.

 2. 3

  sanoo

  Mieleisiä valintoja on täälläkin tehty. Ja tuo Hitti valaisin on kyllä hieno, itseltäni löytyy sellainen uurikin työvalaisimena.

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Meille luultavasti tulossa makkariin tuo Tisdag-valaisin*2. Niin ja kollaasissa oleva jalkavalaisin muutti toimistolle viimeviikolla 🙂

  Ps. Kävin antamassa ääneni sun ihanalle, raikkaalle, tyylikkäälle ja inspiroivalle blogille!

  Terquin, Koo

  • 4.1

   sanoo

   Oi, kuulostaa kivalta! 🙂 Nuo sopivat kyllä tosi hyvin yövalaisimeksikin…

   Superkiitos äänestä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *