Gubi-henkinen kello

Anna G. postasi hetki sitten blogissaan norjalaisen Brigg-blogin näppäristä DIY-ideoista, joissa yhdistyvät kahden ruotsalaisjätin Ikean ja H&M:n tuotteet. Pidin eniten tästä ideasta, jossa kahdella vyöllä saadaan aikaan persoonallinen Gubi-henkinen kello. Tulipa heti mieleen monta muutakin asiaa, johon tätä ideaa voisi soveltaa…
Lisää vinkkejä vöiden uusiokäyttöön voi käydä lukemassa täältä.
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Kiitos inspiroivasta blogista!
  Olen myös remontoimassa vanhaa puutaloa ja kiinnostaisi vaihdoitteko ikkunat, entä mitä materiaaleja käytitte seinissä ja lattiassa? Etenkin pähkäilen ikkunoiden suhteen, saisiko niistä entisöimällä vielä hyvät ja toimivat.

  Cathrine

  • 1.1

   sanoo

   Emme ole vaihtaneet ikkunoita, olkkarin ikkuna on vaihdettu joskus 90-luvulla, muut ovat alkuperäisiä. Kyllähän niistä vähän vetää ja lasin lämmöneristyskyky on mitä on, mutta remontissa muut asiat nousivat etusijalle. Huolellinen tiivistys auttaa kummasti vetoon, ja entisöinnillä saadaan useimmista oikein toimivat. Tietysti lämmityskustannuksissa säästäisi pitkän pennin, mikäli olisi uudet ikkunat, mutta on noissa vanhoissa oma tunnelmansa..:)

   Meillä on kipsilevyseinät kaikkialla, paitsi eteisessä puupaneelit. Lattiat ovat parkettia ja lautaa.

 2. 2

  sanoo

  Hih, itsekin postasin juuri samasta aiheesta. Löysin tiger ellen diy or die blogista samanlaisen postauksen..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *