Grasshopper ja ovelat värit

 kuvat Bolaget

Tässä asunnossa on minusta aika jännät värit: pohja on toki aika tavallisen neutraali, mutta mukaan on tuotu ovelia persikkaan ja koralliin taittavia aksentteja. Kaikki vähän erikoiset väriyhdistelmät inspiroivat minua juuri nyt, nämä persikkaiset sävytkin antavat heti oman säväyksensä kuvien asuntoon.

Lisäksi kuvista pisti silmään Gubin Grasshopper, yksi lempivalaisimistani, jota näkyy olevan tässä asunnossa useampikin kappale. Tuon valaisimen ottaisin mieluusti itsellenikin, väriä valitessa iskisi tosin valinnanvaikeus. Näissä kuvissa tuo punertava näyttää erityisen hyvältä, mutta todellisuudessa kyllä valinta kallistuisi varmaankin neutraalimpien värien puolelle… Kivoja ovat kyllä kaikki tyynni.
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   No eikös, kivan epätavallinen tuo koralli väri, sitä ei paljon tarvita niin johan tunnelma muuttuu 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Jep, minä iskin silmäni olkkarin lisäksi myös noihin vikan kuvan ryppyisiin pellavalakanoihin. Ihanat!

 1. 3

  sanoo

  Ihanat värit, tosi kodikasta! Itsekin olen yrittänyt löytää oikean sävyistä korallia meidän mustavalkoisen kodin kontrastin rikkomiseksi, mutta toistaiseksi olen onnistunut löytämään vain yhden tyynynpäällisen, höh!

  • 3.1

   sanoo

   No höh! Muutolla on kiva korallinsävyinen tyyny, tsekkaapas se 🙂 Minunkin tekisi mieli vähän korallia, toisaalta jokakeväinen Svenskt Tenn-huumakin nostaa taas päätään…

 2. 4

  sanoo

  Hyvä blogikolleegani!
  Tänä päivänä sisustusblogeissa esiintyy paljon samoja kalusteita ja sisustusesineitä,vaikka maailma on pullollaan toinen toistaan kauniimpia, vähemmälle huomiolle jääneitä kalusteita. Päädyin laatimaan haasteen, jossa toivoisin haastettavan nostavan esille yhden tälläisen "unohdetun", hänen mielestään upean esineen, valaisimen tai kalusteen, niin upean, että se ansaitsisi nimikkeen "maailman kaunein esine". Haastoin sinut mukaan ja toivon, että esittelet meille esineen, jota kauniimpaa sinusta ei ole olemassa. Postauksen ja haasteen tarkemmat tiedot löydät blogistani

  http://muotoseuraafunktiota.blogspot.fi/2013/04/manifesti-maailman-kaunein-esine.html

  Kiitos jos haluat ja viitsit osallistua. Odotan mielenkiinnolla, millaisia kaunokaisia haastetut esittelevät!

  Kivaa torstaita!
  -tuija-

  • 4.1

   sanoo

   Onpa mukava haaste ja erittäin aiheellinen pohdinta, kiitos! Laittelen ilman muuta tätä eteenpäin reissusta palattuani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *