Gloria Blog Awards

Kuten ehkä jo olette muista blogeista lukeneetkin, tänään julkistettiin ensimmäisen Gloria Blog Awards -tapahtuman ehdokkaat. Tapahtumassa palkitaan sisustus- ja ruokablogeja yhteensä kuudessa eri kategoriassa, ja Pihkala on saanut kunnian olla ehdokkaana niistä kahdessa; Paras sisustusblogi ja Lukijoiden suosikkisisustusblogi. Olen aivan otettu tästä nimeämisestä, ihan mieletöntä olla ehdokkaana niin kovassa seurassa upeiden blogien joukossa! Huh!

Alan asiantuntijoista koostuva raati valitsee muiden kategorioiden voittajat, mutta te lukijat pääsette omalta osaltanne vaikuttamaan ja äänestämään omaa suosikkisisustusblogianne TÄÄLLÄ. Eli jos tykkäilet blogistani ja se tuntuu inspiroivalta, käypä ihmeeessä antamassa äänesi.

Äänestäjien kesken arvotaan 10 kappaletta Gloria-lehden vuosikertoja, tulosta jännäillään Gloria Blog Awards -gaalassa 26.10.2012.

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Heippa. Annan ääneni blogillesi! Sinun tyylisi mätää makuuni taysin! Voitko "asiantuntijana ja alan ammattilaisena" kertoa miten dsw ja Dsr eroavat toisistaan. Onko niissä prikulleen samat mitat ja istuinmukavuus? Dsr lienee painavampi.. ja kolhisikohan siihen jalkansa helpommin istuessa..kun yrittää taivuttaa jalat istuimen alle? Mä niin pohdin noiden kahden välillä et kummat. Meillä uusi moderni omakotitalo. Vaikeaa!! Äshh.

  • 1.1

   sanoo

   Heippa, ja paljon kiitoksia äänestäsi ja sanoistasi 🙂

   Molemmissa tuoleissa on samat mitat ja istuinmukavuuskin, sillä istuinosa on tismalleen samanlainen. Saattaa olla, että Dsr on pikkuisen painavampi metallijalkansa vuoksi mutta en usko, että ero on mikään merkittävä. Tämä tuoli on itsellä käytössä osoittautunut oikein kevyeksi siirrellä.

   Heh, aluksi kyllä löin jalkani toistuvasti tuoliin taivuttaessani niitä tuolin alle, vanhasta tottumuksesta heitin jalkani aina vauhdilla taakse. Tätä kesti ekä viikon, sen jälkeen en ole enää pariin vuoteen jalkojani kolhinut 🙂 Eli kyllä tuohon tottuu nopeasti.

   Sanoisin, että aika samat ominaisuudet siis on molemmissa tuoleissa. Ennemminkin kyse on sitten omasta mausta, kummasta tykkää enemmän 🙂

 2. 2

  sanoo

  Onnea ehdokkuudesta! Sain tänään kuitattua aakkoshaasteen, viimeinkin! Ei ollutkaan ihan helppo homma. 😛

 3. 6

  Anonyymi sanoo

  Pihkala on tällä hetkellä ehdottomasti paras sisustusblogi Suomessa. Annan ääneni ilman muuta sinulle!

  • 6.1

   sanoo

   Huh, nytpä menin ihan sanattomaksi… Kiitos sanoistasi! Tuntuu kyllä vieläkin aika hämmentävältä, että tulin valituksi tuonne "isojen blogien" joukkoon…:)

 4. 7

  sanoo

  Onnea vielä kertaalleen ehdokkuudesta, olet sen todella ansainnut!

  Blogissani on sulle pieni haaste! 🙂

 5. 9

  Anonyymi sanoo

  Onnea matkaan! Olen ihka uusi lukijasi ja nähtyäni nuo yllä olevat kuvat, jäin miettimään vähän ihmeissäni, kuinka ollakkaan näitä samoja lamppuja, tuoleja ja pöytiä sekä hyllyjä vilisee jokaisessa sisustusblogissa. Kuka olisi yksilöllinen? Onko se edes mahdollista? Vai haluaako sitä sitten lopulta sitä, mitä tottuu näkemään, eikä lämpene muille..hmm.
  Hellu

 6. 10

  sanoo

  Kiitos onnitteluista!

  Niin, tämä on vähän hankala kysymys ja varmasti pohtimisen arvoinen. Sinänsä minua ei ihmetytä se, että samaan tyyliin mieltyneet pitävät osin samoista esineistäkin. Toki blogimaailmakin vaikuttaa varmasti hurjasti: kynnys ostaa tuote varmasti madaltuu, kun se sekä näyttää hyvältä muilla, että on mahdollisesti myös kehuttu toimivaksi ja hyväksi.

  Kuten monet muutkin, ostan itse designklassikoita niiden ajattomuuden ja korkean laadun takia. Ostan mielelläni tuotteita, jotka tiedän kestävän käytössä vuosikymmeniä ilman rikkoutumisia tai silmän väsymistä, se on ekologista ja järkevää.

  Minusta yksittäiset tavarat eivät koskaan määrittele onnistunutta sisustusta, kaunis ja inspiroiva sisustus on aina kiinni kokonaisuudesta ja toimivista yhdistelmistä. Yksilöllisyys saattaa syntyä pienistäkin nyansseista ja kiinnostavista yksityiskohdista. Itse yhdistän klassikoita vanhoihin suvulta perimiini huonekaluihin tai kirppislöytöihin, itse tehtyyn sekä edullisempiin löytöihin, näin tuon sisustukseen omaa näköäni ja persoonallisuuttani. Pelkillä designklassikoilla harvoin syntyy onnistunutta sisustusta. Minusta ne kuitenkin skarppaavat kivasti perintökalujen ja kirppislöytöjen näköä ja tuovat sisustukseen omat raaminsa.

  Minusta yksi hyvä esimerkki on suosittu String-hylly: Vaikka hylly on sama, jokainen tekee siihen omannäköisensä asetelman. Oma hyllyni on peräisin -50 luvulta ja asustanut tähän asti vanhemmillani. Onkin hyvä muistaa, että skandinaaviset klassikkotuotteet ovat kautta aikojen olleet pohjoismaalaisten suosiossa, ennen nykypäivän blogikulttuuriakin. Miksi sitten näin on? En tiedä, ehkäpä pohjoismaalainen laadukkuus, vähäeleisyys ja luonnonläheisyys vain tuntuvat monesta siltä omimmalta.

  Tästäpä tulikin pitkä sepustus. Selaileppa blogiani taaksepäin, toivottavasti löydät sieltä muutakin kuin massatuotteita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *