Flytta


 

Tänään poikettiin Ikeassa hakemassa Flytta-tarjoiluvaunu, josta kirjoittelinkin jo aiemmin viikolla. Meidän keittiö on vähän hankalan muotoinen ja sitä ympäröi ikkunat, joiden eteen ei mahtunut alakaappeja. Tämän vuoksi työtasotila jäi aika vähäiseksi. Tarjoiluvaunu tuo kaivattua lisätilaa, ja se on malliltaan niin kevyt, että se sopii ikkunan eteen sijoitettavaksi. Tykkään kovasti mallin teollisesta ulkonäöstä, tuo taas vähän kontrasteja sisustukseen.

Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Kiva kun löysin Malian blogin kautta blogisi. 🙂 Keittiöstänne olisi kva nähdä enemmänkin kuvia. Saanko udella liesituulettimen merkkiä ja mallia? Minusta on kaunista kun se on piilotettu kaappiin.

  Sofia

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Malian blogin kautta minäkin löysin blogisi 🙂 Tosi kivan näköistä teillä. Jään seuraamaan blogiasi.

  t. Anu

 3. 5

  sanoo

  Malia:
  Se on kyllä aikas hyvä, että kiitoksia vaan vinkistä!

  Sofia:
  Lisää kuvia keittiöstä ja koko alakerrasta on tulossa piakkoin! Liesituulettimemme kuten koko keittiökin on mallia Ikea… Tykkään itsekin tästä ratkaisusta, aika monella keittiövalmistajalla oli tarjolla lipallista mallia, tai jos liesituuletin oli kokonaan piilossa ei sen eteen tuntunut saavan yhtenäistä ovea… Ikeasta löytyi sitten hyvä ja edullinen ratkaisu.

  Anu:
  Kiva kuulla, tervetuloa lukijaksi! 🙂

  amalia:
  Kiitoksia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *