Etch

Kuten edellisessä postauksessa kirjoittelinkin, olen iltojen pimetessä jo pikkuhiljaa alkanut kaivaa kynttilöitä esiin. Yksi tuote, mikä minua kovasti houkuttaa, on tämä Tom Dixonin Etch – valaisin on yksi tämän hetken kauneimmista, mutta myös tuo kynttilälyhty on aivan ihana. Metallivärit ovat nyt kovasti in, ja minusta ne passaavat hyvin myös keskenään yhdisteltynä. Näin väreihin tulee rutkasti lisää mielenkiintoa ja nykyaikaisuutta.

Tuo lyhty on roikkunut jo tovin ostoslistallani, ja taidanpa sellaisen kohtapuoliin hankkiakin syysiltoja sulostuttamaan. Oma lempparini näistä on kupari, vai olisiko se sittenkin tuo kulta.

Mikä väri on teidän suosikkinne?

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Mun suosikki on myös tuo kupari, mitä on jo nyt ripaus kotona muuten hopeisten metallisävyjen rinnalla. Minkä kokoinen tuo lyhty muuten on, jotenkin sitä on ollut kauhean vaikea hahmottaa pressikuvista?

  Nuo valaisimet ovat myös mun suosikkilistalla 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Sanoisin, että lyhdyn koko on suunnilleen 10×15 cm, tai jotain sitä luokkaa… Minusta se toimii kokonsa puolesta sekä ryhmässä että yksinäänkin, ei siis ole liian pikkuruinen.

  • 3.2

   sanoo

   Kuulostaa hyvältä. Tuohon malliin sopii mun mielestä se, että se ei liian pikkusievä tuikkulyhty ja valo siivilöityy vähän isommalle alalle. Vitsi taasko mun ostoslista pitenee :/

  • 3.3

   sanoo

   Juuri näin, tuossa on sellainen reippaan moderni ulkonäkö, mutta silti muoto on hyvin kaunis… Hehe, mulla myös tuppaa tuo ostoslista vaan kasvamaan 🙂

 2. 4

  sanoo

  Nuo Etchit ovat niin upeita, itsekin hypistelin tuikkulyhtyä Berliinissä, mutta en ostanut… Valaisimet ovat myös kauniita. Niin ja väri olisi se kupari:), siinä on jotain uutta ja virkistävää.

  • 4.1

   sanoo

   Niinpäs ne ovat. Kupari on kyllä kaunis, väri on lämmin mutta kuitenkin freesi 🙂 Jos meillä vaan olisi paikka, ottaisin mieluusti kuparisen kattovalaisimen, joko tuon tai pyöreähkön Copper Shaden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *