Eriparituoleja

via My scandinavian home, Pinterest
Jaahas, palataanpas vappufiilistelyn jälkeen takaisin sisustusaiheisiin. Viime aikoina on tullut vastaan paljon kivoja kuvia ruokailutiloista, joista nämä kuvat – ja etenkin kuvien tuolit –  pistivät eniten silmään. Tykkään kovasti ruokapöydän ympärille asetetuista eriparisista tuoleista, näissä kuvissa sekoitus on mielestäni erityisen onnistunut. Eriparisuus ja kontrastit tuovat ihan uudenlaista ilmettä tilaan; jos näiden pöytien ympärillä olisi samanlaiset tuolit, olisi tunnelma ihan erilainen. Meilläkin vanhat pinnatuolit toimivat Eamesien kavereina varatuoleina, ja jos olisi isompi pöytä, olisivat ne varmaan jatkuvasti pöydän ympärillä. Eikä haittaisi yhtään.
Uuden ja vanhan sekoitus toimii aina, samoin kuin designin ja kirppistuolin. Tai jos lempituoleja on useita, miksei ostaisi yhden jokaista? 
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  On kyllä ihania kuvia. Minä ihastuin tuohon kirjahyllyyn…voisin heti hankkia itselleni vastaavaan. Tietääköhän joku mistä moisia saa,minkä valmistama?? Huih, se todella olis sellanen jota oon ikuisuuden etsinyt!
  a-k

  • 1.1

   sanoo

   Enpäs ainakaan minä osaa auttaa, kivan näköinen on kyllä. Mahtaisikohan onnistua pohjoismaalaisia valmistajia googlettamalla…?

 2. 2

  sanoo

  Mulla on ollut vuosia haaveena iso pitkä ruokapöytä, jonka ympärillä olisi eripari tuoleja. Kun omakotitalomme (toivottavasti) noin vuoden päästä valmistuu saan vihdoin toteutettua tuon unelman. On se vaan niin kivannköistä! Ja niin kuin totesit, saa valita useita kivoja tuoleja eikä tarvitse vain tyytyä yhteen malliin.

 3. 3

  sanoo

  Meillekin tulee uuteen asuntoon eriparituolit ruokapöydän ympärille sillä heti kerralla ei ole varaa ostaa mun unelmatuoleja eli niitä Eameseja : ) jos hankkisi yhden tai kaksi aluksi ja yhdistäisi ne vanhoihin maalattuihin puutuoleihin.

  • 3.1

   sanoo

   Kuulostaa tosi järkevältä, ei nyt kaikkea tarvitse ja kannatakaan kerralla ostaa. Pikkuhiljaa voi sitten hankkia tuoleja lisää aina kun budjetti antaa myöden…:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *