Erilainen rautakauppa

Hoi kaikki vanhan talon remppaajat! Olettekos kuulleet verkossa toimivasta Domus Classica -rautakaupasta, jos ette niin äkkiä kurkkaamaan. Vähän Rakennusapteekki-henkisen verkkokaupan valikoimasta löytyy kaikenlaista tavaraa vanhan talon kunnostamiseen; ikkunoita, seinäkoukkuja ja kaikkea siltä väliltä. Toki myös uuteen taloon löytyy kivoja yksityiskohtia, yksinkertaisia, vähän teollisuushenkisiä valaisimia vaikkapa.
Nyt pistää harmittamaan, että löysin tämän vasta nyt, kun oma remontti alkaa olla loppusuoralla. Tuolta olisi löytynyt vaikka mitä ihanuuksia – tosin siinä vaiheessa remppabudjetti olisi paukkunut ja pahasti. Jotain pientä kivaa tuolta on ehkä kuitenkin pakko hankkia, vaikkapa tuollainen talonumerokyltti. Poistettiin nimittäin vanha ruma teräksinen numerokylttimme julkisivurempan myötä, ja sitä ei kyllä takaisin laiteta.
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hei, kiva vinkki! Ostin juurikin nuo kromatut koukut meidän vessaan reilu viikko sitten Porvoosta, siellä samantyyppistä tavaraa myy vanhan aseman rautakauppa.

  • 1.1

   sanoo

   Kannattaa ehdottomasti käydä paikanpäällä, tunnen noi omistajat ja toi kartano alpakoineen on ihana paikka! 🙂

  • 1.2

   sanoo

   Kaisa:
   Oi, kuulostaa kivalta! Pitää pitää mielessä, mikäli Porvoossa päin tulee liikuttua.

   Riikka:
   Tuo vaikuttaa kyllä nettisivujen perusteella ehdottomasti vierailun arvoiselta paikalta, se Metsänkylän Navettakin ilmeisesti kuuluu samaan systeemiin…? Nyt vaan järkkäämään reissua Hämeenlinnan suuntaan! 🙂

  • 1.3

   sanoo

   Tsekkaa mun instagram, käytiin siel tänään…tuli mieleen jos haluut njdä kuvia liikkeestä. Alpakat ja kahvila on auki sunnuntaisin.

 2. 3

  sanoo

  Meillä on vielä kaapissa rappauksen loppuunsaattamista odottamassa Domus Claccisasta tilattu mekaaninen ovikello ,joka siis on ihka oikea vanhanajan (soitto)kello. Monesti on pitänyt käydä kaapilla kyseistä kapistusta ihailemassa ja haaveilemassa ajasta jolloin kello ilmoittaa saapujan kilahduksellaan.

  • 3.1

   sanoo

   Oi oi, juuri katselin myös noita ovikellojakin kieli pitkällä. Hassua, kuinka tuollaiset pienet yksityiskohdat voivatkaan olla niin tärkeitä (ja törkeän ihania)…

   Intoa rappailuun, toivottavasti saat kellosi pien käyttöön! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *