Eiffel

Sainpa viimein jokin aika sitten aikaiseksi teettää muutaman valokuvan keväiseltä Pariisin-reissulta. Kehyksiin pääsi Pariisin kattojen lisäksi palanen Eiffel-tornia; kieltämättä aihe on melko kliseinen, mutta onhan nuo rakenteet aika komeat. Hassu pikkuinen Eiffel-patsas taas on kulkeutunut meille toista kautta, sekin pääsi nyt esille muistuttamaan tuosta ihanasta kaupungista.
 
Koodin lahjakortti-arvonta onkin jo kerännyt tähän mennessä huikean määrän osallistujia, kiitos teille kaikille! On ollut mukavaa ja mielenkiintoista lukea kommenttejanne ja lempijuttujanne. Jos arvonta on jostain syystä jäänyt väliin, niin vielä ehtii hyvin mukaan, arvonta on käynnissä koko tämän viikon ajan!
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   No kiitos! Nuo rakenteet olivat alhaalta(kin) päin katsottuna sen verran komeat, että pakkohan se oli kuva napata. Koitin valita tulostettavaksi juuri tuollaisen kuvan, joka ei olisi ihan liian ilmeinen, vaikka aihe kliseinen onkin. 🙂

 1. 2

  sanoo

  ihana Pariisi ! eiffel-torni kyllä kestää satoja ja taas satoja kuvauksia ja katseluita ! ihana idea teettää omat pariisin muistot kehyksiin saakka, kun usein ne jäävät vain koneelle .

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos! Hih, tuo pikku-Eiffel on juuri sellainen hassu matkamuisto, mitä välillä on vaan pakko ostaa. 😀

 2. 4

  Anonyymi sanoo

  Jokin syksyinen, pehmeä ja lämmin. Torkkupeitto, tyynyt tai miksei jokin lyhtykin..

  SM

  • 5.1

   sanoo

   No ei voi 🙂 Olihan se aika vaikuttava näky, kun sen ensi kertaa näki pilkottavan talojen välistä. Ja ihan läheltä katsottuna toki myös…:)

  • 8.1

   sanoo

   Kiitos 🙂 Heh, kaikenlaista sitä Eiffelin nimissä onkaan tehty… Mutta ihan hauskojahan nuo tuollaiset ovat! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *