Don´t leave me

 
Kuvissa vilahtelee yksi mieluisimmista joululahjoistani, Dlm XL-pöytä. Pöytä löysi heti paikkansa samanmoisen pienemmän vierestä, ja yläkerran sohvapöytäongelma oli näin ratkaistu.

Tuo vanha Martelan toimistotuoli olisi tarkoitus verhoilla uudestaan jossakin välissä, nykyinen päällinen on jo aika nuhjaantunut. Tällä kertaa haluaisin tuoliin kunnon väriä, vaikkapa happokeltaisen tai oranssinpunaisen villakankaan. Eipä silti, kyllä harmaa villakangaskin kaunis olisi… En ole vielä päättänyt yritänkö verhoilla tuolin itse vai kiikutanko tuolin suosiolla verhoomoon, mutta luulen vahvasti kallistuvani jälkimmäiseen. Vinkkejä hyvistä ja edullisista Turun seudun verhoomoista otetaan siis mielellään vastaan!

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Se voisi olla kyllä ihan kivaa vaihtelua tähän musta-valko-harmauteen 🙂 Jostain syystä huomaan kaipaavani entistä enemmän pieniä väripilkkuja.

 2. 3

  sanoo

  Hei!
  Inspiksestä puheen ollen, mistä olet nuo lavat hommannut (eli mistä MINÄ saisin niitä)?;) Minkä kokoisia ne "normit" on? Mua on nyt pieni ideakärpänen puraissut ja lopputuloksena voisi olla lavoista tehty sängynpääty!:)

 3. 4

  sanoo

  Heippa! Lavat olen hommannut isäukolta, mutta ehkä helpoiten saisit niitä jostakin varastolta tai (kuljetus)liikkeistä…? Nuo mun lavat on eurolavoja, koko taisi olla 80×120, fin-lava on pikkuisen suurempi. Kuulostaa kivalta tuo sängynpääty 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *