Colourscape

Minulla oli tänään vapaapäivä, eli hyvä syy käydä vihdoin Kupittaan puiston Colourscapessa. Oikeastaan sinne piti mennä jo viime vuonna, mutta jostain syystä visiitti jäi silloin kuitenkin tekemättä. Onneksi tulivat tänä vuonna uudestaan, labyrintti oli kaikkine värineen kyllä tosi upea! Labyrintissa soinut jännä hörhömusiikki vielä vahvisti elämystä, ihan kuin olisi hypännyt puistosta johonkin ihan muuhun maailmaan.

Värilabyrintti on auki enää tämän viikon ajan, joten hopi hopi jos tuonne vielä mielit mennä. Lisätietoa Colourscapesta ja siellä järjestettävästä ohjelmasta löytyy täältä.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Onpa huisin hauskan näköinen paikka! Kunpa asuisin vähän lähempänä, voisin vaikka lähteä käymään.

  • 1.1

   sanoo

   Joo, oli kyllä käymisen arvoinen paikka! Labyrintti koostui tuollaisista erivärisistä "onkaloista", joiden värit sitten vaihtelivat laidasta laitaan.

   Oli jännä kyllä nähdä, kuinka eri värit vaikuttivat. Punaoranssit tilat olivat niin ärtsyjä, että piti ihan siristellä silmiä, sinivioletit taas tosi rauhoittavia ja seesteisiä…:)

 2. 2

  sanoo

  Mulla kävi ihan samoin, viime vuonna jäi käymättä hyvästä aikomuksesta huolimatta. Hyvä kun muistutit, että on enää tämän viikon auki. Pitääkin käydä tsekkaamassa :)! Kauniita kuvia sieltä ainakin näemmä saa :).

  • 2.1

   sanoo

   Käypä ihmeessä vielä kun kerkii! 🙂

   Ja juu, tuo oli oikea valokuvaajan paratiisi, kamera taisi räpsyä miltei koko ajan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *