CLEMATIS

Viikonlopun kukkaset ovat tällä kertaa clematiksia, voiko olla suloisempia kukkia. Sinivioletti kimppu on virkistävän värikäs ja muuttaa koko olkkarin ihan erilaiseksi, keväisemmäksi. Sehän passaa minulle.

Olen viime aikoina intoillut jo hirveästi puutarhasta ja kasveista, ihan hetken päästä pääseekin jo pihalle hommiin. Ollaan kaavailtu kesäksi muutamia remppajuttuja, jotka muuttavat koko pihan ilmettä aika lailla, niiden lisäksi pitäisi tehdä uusia istutuksiakin. Näitä clematiksiakin olisi ihana saada penkkiin kasvamaan, ja kaikkea muuta runsasta ja rehevää. Odottakaapa vain, tulen varmasti kertomaan lisää pihajutuista – toivottavasti kuitenkin maltan puhua jostain muutakin välillä.

Bought some clematis for the weekend, I love the deep violet colour of them. I usually buy white flowers but this time I made an exeption with these colourful ones – and surprised how fresh this colour actually looks in my living room.

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kiitos! Joo, enpä minäkään ole ennen tuollaisia ostanut, saati sitten nähnyt kukkakaupassa. Siksipä varmaan ne iskivätkin heti silmään 🙂

 1. 3

  sanoo

  Todella kauniit kukat ja kuvat! Ja just kun mä aattelin, että ostankin tästä lähin vaan valkoisia kukkia…taidan todellakin poiketa päätöksestäni!

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos, eikös vaan ole kauniita kukkia. Mäkin ostan useimmiten niitä valkoisia, mutta ehkä juuri siksi tälläiset värikkäämmät tuntuvat vaihteeksi niin freesiltä.

 2. 4

  Anonyymi sanoo

  Hei, kenen suunnittelema/valmistama tuo hieno jalkalamppu on? Niin yksinkertainen ja kaunis!

  -niinantiinus

  • 4.1

   sanoo

   Ei mitään tietoa, olen sen kirppikseltä löytänyt ja rungossa ei näy mitään leimoja tai merkintöjä… Olen bongannut saman lampun satunnaisesti jossain muuallakin, kerran jopa Dekon kuvausrekvisiittanakin. Kaikki tieto lampusta otetaan siis täälläkin iloiten vastaan! 🙂

  • 4.2

   sanoo

   Meiltäkin tuo samainen lamppu löytyy (kuvia täällä aboutmissordinary.blogspot.fi) mutta miullakaan ei ole tietoa lampun alkuperästä. Kuulisin siis myös mielelläni lisää lampusta, jos joku tietää siitä jotain! Lampussa on muuten kaunis tuo kullan sävy, sellainen vähän kylmä hohde. Tykkään kovasti 🙂

  • 4.3

   sanoo

   Hei! Meiltäkin tuo samainen lamppu löytyy ja olin juuri kysymässä tietäiskö Maija mikä valaisin kyseessä 🙂 Samassa veneessä siis ollaan kaikki. Mullakaan ei mitään tietoa valaisimesta, olen ostanut sen kirpparilta. Meidän oman löydätte täältä http://www.metsolankannel.blogspot.fi 🙂

  • 6.1

   sanoo

   Tuoreita tuttavuuksia nuo olivat minullekin, tai kärhöistä olen kyllä kuullut, mikäli ne ovat sama asia…? 🙂

  • 6.2

   sanoo

   Kärhöjä ovat. En ole leikkona ennen nähnyt, yleensähän sijaitsevat pihamaalla köynnöksinä. Tosi kauniita ovat maljakossa!!

  • 6.3

   sanoo

   Sama juttu, eipä ole tullut ennen vastaan muuta kuin pihaköynnöksissä. Täytyy kyllä istuttaa noita pihallekin, aivan ihania!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *