Chop chop

Täällä aletaan olla kutakuinkin elävien kirjoissa ja töihinkin pääsin jo tänään, olipas kiva olla taas liikkeellä. Tilattiin Annen kanssa itsellemme tuollaiset Hayn marmoriset leikkuulaudat, tänään ne sitten toimitettiin muun lähetyksen ohessa. Itse en kyllä taida raaskia tuota ihan leikkuulautana pitää, mutta toki vaikkapa pienet tarjottavat saa siihen kivasti esille. Tuo on superihana myös kaikenlaisissa asetelmissa, nytkin se jämähti heti tv-tasolle Blockin ja Mine-lasin seuraan.

Saisihan tietysti tavallisesta marmorilaatasta vähän vastaavanlaisen, mutta ulkonäkö on tässä kyllä aikas paljon viimeistellympi, ja paksuuskin reippaasti normilaattaa suurempi. Tykkään tällaisista monitoimiesineistä, joita voi hyödyntää niin keittiön kuin olohuoneenkin puolella. Ne kyllä varmasti haukkuvat hintansa käytön myötä.

Kommentit
  • 3.1

   sanoo

   Kannattaa kysellä Hayn jälleenmyyjiltä, josko jollain olisi tätä varastossa. Itse tilasin tämän Koodista, ja yksi kappale jäi vielä liikkeeseen myyntiin 😉 Sen enempää ei näitä ole Koodiin näillä näkymin tulossakaan.

 1. 4

  Anonyymi sanoo

  Voih, tämä olisi pelastus puisen leikkuutason puhtaanapitoon ja huoltoon kyllästyneelle. Mikä kaunistuksen koko, hinta ja saatavuus on, saako Koodista?

  – P

  • 4.1

   sanoo

   Koko on 46×20 cm, hinta 144 e. Tuo ei kuulu Koodin varsinaiseen valikoimaan, mutta yksi kappale siellä olisi nyt myynnissä 😉 Yksittäin näitä ei valitettavasti pysty tilaamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *