Bloomingville

Olen pitänyt Bloomingvilleä omaan makuuni vähän turhan rustiikkisena ja kruusattuna, niinpä en ollut kummemmin perehtynyt koko merkkiinkään. Tämän valaisimen bongattuani innostuin kuitenkin tutkimaan valmistajan tuotteita vähän tarkemmin. Osa tuotteista noudatti kyllä tätä ennakkokäsitystäni, mutta joukosta löytyi myös paljon kivoja juttuja ja kauniita tuotekuvia. Erityisesti ihastuin merkin möhkälemäisiin maljakoihin ja tähän kulhoon, tuossa kuviossa on jotain kivan erilaista.


Nyt on pieni reissuviikonvaihde meneillään, neljän päivän aikana ohjelmassa neljä eri paikkakuntaa. Eilen Pori, tänään Lahti, huomenissa sitten moikkaamaan isukkia. Nyt pötkötellään hotlassa herkkujen kera – kuinkas muuten.

Kivaa viikonloppua teille!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Just eilen selailin Bloomingvillen katalogia ja ihastelin kauniita kuvia. Koko merkki oli mennyt minulta ihan ohi, vaikka Mokossahan näitä pikkutavaroita myydään. Tosin, eivät ihan ole minunkaan makuuni, mutta muutama aivan upea valaisin tuolta kyllä löytyy.

  • 1.1

   sanoo

   Niinpä, täytyy pitää jatkossa mielessä. Vaikka suurin osa ei kolahtaisikaan, niin joukosta voi aina löytyä jotain pientä kivaa 🙂

 2. 2

  sanoo

  Bloomingvilleä löytyy myös ihanasta uudesta pikku putiikista Turusta, Duo-livingistä. Heillä on myös nettisivut, joista tuotteita voi tilata (duo-living.fi). Suosittelen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *