Apupöytä

Olen pitkän aikaa kaivannut pukeutumistilaan pientä laskutasoa kaikelle pienelle sälälle. Toki lipastojen päällä sitä olisi, mutta vinon katon ansiosta siihen ei juurikaan tule tavaroita laskettua. Tänään siirtelin taas vähän tavaroita ympäriinsä, ja vanhasta tv-tasosta sai luvan tulla pieni apupöytä pukeutumisnurkkaan. Tuo taso on kyllä niin kätevän monikäyttöinen, toimii jos missä ja sitä on helppo rullailla ympäriinsä. Tykkään!

Pahoittelut suhruisista kuvista, meni näemmä kameran säädöt vähän vikaan ja nyt on jo liian hämärä ottaa uusia kuvia. En oikein osaa käsitellä meidän yläkerran valoa, se on niin merkillinen. Ehkä olisi syytä hankkia valovoimaisempi objektiivi ja kunnon oppikirja käteen. Noh, aina ei vaan natsaa.

ps. Muistuttelen vielä blogissani käynnissa olevasta lukijatutkimuksesta. Vastausaikaa on vielä huomiseen ja palkintona superlahjakortteja, jotka käyvät kaikissa näissä liikkeissä. Vielä hetkisen ehtii siis osallistua!

Kommentit
  • 2.1

   sanoo

   Näitä on näkynyt aika paljonkin liikkeellä, taitanut olla suosittu malli aikoinaan.

   Tuo teline on kyllä kiva yksityiskohta. Vanhemmillani oli myös malli, jota tuo teline puuttui, eikä se ollut kyllä yhtään niin kiva. 🙂

 1. 7

  sanoo

  Löysin vasta blogisi ja ihastuin täysin! En ymmärrä miksen ole tänne aikaisemmin eksynyt. Aivan ihana raikas ja avara koti, ja todella hienot kuvat -nämäkin! Itselläni on monesti sama ongelma blogikuvien kanssa, joskus jos ne eivät millään onnistu voi olla, että jäävät bloggaamatta, mutta yleensä en jaksa antaa sen haitata.

  • 7.1

   sanoo

   Tervetuloa, kiva kun löysit tänne! Itsekin käyn säännöllisesti ihastelemassa blogiasi – taidan vaan olla ollut aika hiljainen vieras.

   Uudet kuvat jää usein minultakin ottamatta, mutta kyllä se aina harmittaa jos kuvia purkaessa huomaa kaikissa jotain vikaa. Välillä ei vaan onnaa millään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *