Aleostoksia

Kävin eilen pyörähtämässä alennusmyynneissä. Saalis jäi vähän laihanlaiseksi – ainakin alennettujen tuotteiden kohdalla. Zaran alerekistä löytyi vaaleat shortsit ja musta t-paita, ihan peruskamaa siis. Sorrun aina perusvaatteisiin, tuollaisia löysähköjä, maltillisen kaula-aukon omaavia perusteeppareita ei vain voi olla liikaa. Jos joskus ostan jotain erikoisempaa, jää se usein käyttämättä.

En ole kovin innokas (ale)shoppaaja, usein teen täsmäiskut muutamaan liikkeeseen ja se on siinä. Ahdistun pursuavista vaatetangoista, tungoksesta ja jumputtavasta musiikista. Nykyään en juurikaan viitsi edes kierrellä sellaisissa paikoissa, vaikka hyviä löytöjä toki niistä voisi tehdä. Mukavuudenhalu voittaa tässä tapauksessa kuusi-nolla.

Zarasta matkani jatkui Mariknitiin, josta piti hakea espadrillokset kesäkengiksi. Noh, kokoni oli miltei kaikissa väreissä loppunut, joten päädyin tilauslistalle. Mariknitistä suuntasin optikolle tarkoituksena katsella alesta aurinkolaseja. Saatoinkin tilata itselleni yhdet lasit, jotka eivät tietenkään olleet alennuksessa, tyypillistä minulle… Aurinkolasien osto on aina ollut minulle hieman hankalaa, suurin osa laseista kun on aivan liian suurikokoisia omaan päähän. Nyt tilasin pienimmän saatavilla olevan aikuisten koon, jota ei ollut lainkaan sovitettavana. Toivottavasti ne sopivat. Lasit tulevat ensi viikolla, niistä juttua erikseen jos ja kun päätän ne pitää.

Tässä nyt vaihteeksi asiaa vaatteista. Vaikka pääosin blogini onkin sisustusaiheinen, saattaa tänne eksyä juttua pukeutumisesta niin kuin muistakin lifestyle-aiheista. Olen kuitenkin sen verran laiska shoppaaja, että tuskin nämä hömpötykset kovin suurta osaa vie 😉

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Oikein hyvät ostokset 🙂
  Mä tykkään näistä vaatehömpistä (kuten tiät, heh). Kiva jos tulee tällaisia välillä.

  Mutta voi jestas tuota teidän kuistia, on siinä varmaan homma. Mutta tulee kyllä niiiin hieno! Jaksamisia sinne.

 2. 2

  sanoo

  Joo, kivahan näistäkin on välillä kirjoitella.
  On siinä kuistissa aika homma, mutta onpahan sitten tehty. Ei tarvii enää katella sellasta rötjäkettä heti ensimmäisenä sisään tullessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *