AAMUHETKI

Minulla on tänään vapaapäivä, yksi iso deadline hoidettuna ja aurinkokin sattuu paistamaan juuri oikealla hetkellä. Nyt on kevättä rinnassa ja helpotuksen huokaus ilmassa, ihana päivä kerta kaikkiaan.

Olen kahvitellut aamupäivällä oikein ajan kanssa, lueskellut puutarhalehtiä ja fiilistellyt tulevaa kesää. Saan olla kevään ja kesän mittaan mukana huikeassa yhteistyössä, jonka myötä tulen kirjoittelemaan puutarha-asioista niin täältä meidän kotivinkkelistä kuin keskeltä kaupunkiakin. Tänäkin keväänä Helsingin päärautatieasemalle pystytetään Ihmepuutarha ohikulkijoiden iloksi ja inspiraatioksi, saan olla mukana seuraamassa projektia ja pystyttämässä omaa pientä ihmepuutarhaani tänne kotipihalle. Jännittäviä aikoja siis tiedossa enkä malta odottaa, että pääsen upottamaan sormeni multaan. Sitä se oma piha teettää. 

Mikään elämässä ei ole yhtä tärkeää kuin puutarhanhoito, eikä sekään ole niin tärkeää. Jotenkin näin meni vanha kiinalainen sananlasku, ja se on kyllä totta joka sana.

I started this day by drinking a large cup of coffee, eating croissants and browsing some gardening magazines. Soon there will be warm enough to start planting flowers to my garden, can´t wait that moment. Even now the sun is shining and it´s quite warm outside, what a perfect start for my day off.
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Niin ihanat kuvat taas, Maija! En kestä sinuu 🙂
  Ja ihan huippuproggikselta kuulostaa toi puutarhajuttu. Peukut! Täällä ootellaan innolla juttusia siitä.

  • 1.1

   sanoo

   Ja mie en kestä sinun ihanaa kommenttia :))

   Täällä ollaan jo ihan täpinöissään kaikista puutarhajutuista, tulis vaan jo lämpimämmät ilmat niin pääsis istuttelemaan!

  • 3.1

   sanoo

   Kiva jos nämä pihajutut kiinnostavat muitakin, itse olen ihan intsinä! Kyllä sitä vaan oman pihan myötä tumpelonkin peukalo alkaa näköjään vihertää… 🙂

 2. 4

  Anonyymi sanoo

  Mikä tuo kuvan lehti on? Haluaisin nimittäin vinkkejä parvekkeen laittamiseen…:)

  • 4.1

   sanoo

   Se on Kekkilän puutarhalehti, nappasin mukaani Plantagenista. Varmaan löytyy kaikista rautakaupoistakin 🙂

 3. 5

  sanoo

  I love these moments with a good coffee and magazines! Gardening magazines on my coffee table are a first sign of spring 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *