Aamuherkkuja

Heipat teille, meillä pyörähti uusi kouluvuosi käyntiin ja viikonloppu vierähti Lahdessa, siitäpä johtui tämä parin päivän blogihiljaisuus. Lauantai-iltana kotiin raahauduttua kutsui blogin sijaan lähinnä nukkumatti. Huomaa kyllä, että hotlassa ei koskaan oikeen nuku kunnolla, liekö sitten syynä tunkkainen sisäilma vai ulkoolta kantautuva melu. Siihen päälle aikainen herätys ja vajaa kolmen tunnin ajomatka, näiden reissujen jälkeen kyllä aina uni maittaa.

Tämä sunnuntai-aamu aloitettiin herkuttelemalla croissanteilla, paahtoleivillä ja aprikoosihillolla, voiko parempaa aamiaista olla. Saatiin joululahjaksi pari Sarjaton-mukia, niistä on tullut ihan lempparit kaffemukit. Kuppi on juuri sopivan kokoinen pitkiin viikonloppuaamuihin ja tuo lettikuvio vaan niin suloinen. Kuulemma nuo valkoiset mukit olivat loppuneet kaupoista hyvissä ajoin ennen joulua, en tiedä millainen saatavuus niillä nyt mahtaa olla. Noita nimittäin voisi hankkia muutaman lisääkin…

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Täällä sunnuntai-aamu alkoi myös croissanteilla ja kahvilla :). Ja mulla on kans haaveissa ostaa muutama lettimuki. Ehkäpä roosanvärisenä.. Koko sarjaton sarja on kyllä niin ihana!

  • 3.1

   sanoo

   Ne on kyllä niiin hyviä! Opiskelen sisustusarkkitehtuuria työn ohella, sen vuoksi viikonloput vierähtää usein tuolla Lahdessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *