Aamuaurinkoa

Meidän makkarin ikkunat antavat melko suoraan itään päin – onneksi, sillä rakastan herätä auringonpaisteeseen. Ei olla edes harkittu mitään verhoa tuohon pikkuikkunaan, se olisi ihan turha. On niin kiva heräillä pikkuhiljaa ikkunasta tulvivaan valoon, tuntuu, että tuollaisina päivinä se itse herääminenkin on paljon helpompaa. Luonnon oma kirkasvalolaite toimii hyvin ainakin meillä, olo on paljon tunkkasempi säkkipimeästä herättäessä.

Tänä aamuna oli pakko tallettaa muutama yksityiskohta makuuhuoneesta, huone on niin parhaimmillaan kun se kylpee valossa.

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Hei!

  Huomasin yhdessä aiemmassa postauksessasi pellavaisen päiväpeitteenne, joka on sellainen, mitä itse olen etsiskelemässä. Mistä ostit päiväpeittonne ja muistatko hintaa, entä mitat?

  Kiittäen, Heidi

  • 1.1

   sanoo

   Heippa! Päiväpeitto on teetetty Koodista ostetusta Pierre Freyn pellavakankaasta, metrihinta on muistaakseni satasen luokkaa 🙂

 2. 3

  Sanna sanoo

  Hei!
  Kaunis blogi – sulla on tosi tyylikkäitä tavaroita.
  Se mikä pisti kommentoimaan on tuo viherkasvi. Mikä ihme se on? Minäkin tahdon tuollaisen meidän keittiöön.

  • 3.1

   sanoo

   Heippa!

   Kiitos paljon 🙂 Jos en ihan väärin muista, tuon kasvin nimi on onnenapila. Olen saanut pikkuisen taimen äidiltäni ihan muutama viikko sitten, tuo kasvaa ihan älyttömän nopeasti! En ollut kyllä itsekään törmännyt tuollaiseen aiemmin…

 3. 4

  Sanna sanoo

  Kiitos tiedosta, täytyy metsästää tuollainen onnenapila jostain. Mulla on sellainen super suloinen HAYn ruukku jo valmiina odottamassa :-).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *