11 vastausta

Minulle on ropissut viime aikoina paljon haasteita, kiitoksia niistä! Tässä vastauksia Valkoisen Harmajan Suvilta saadun haasteen kysymyksiin:

1. Mikä on paras matkakohde, jossa olet käynyt ja miksi?
En ole matkustellut kovinkaan paljon, joten vertailupohjaa ei ole kauheasti ennättänyt kertyä. Ranska ja Italia ovat kuitenkin aina kiehtoneet kovasti, ja kaupungeista erityisesti Pariisi. Sinne aion kyllä matkustaa!


2. Milloin olit viimeksi surullinen?
Tjaa, sanotaan että viime kuun aikana.

3. Mikä on mieluisin huonekalu/valaisin kodissasi, miksi?

Tämä on edelleenkin kauhean vaikea kysymys, mutta ehkäpä ne olisivat Eamesin tuolit, joista kirjoittelinkin jokin aika sitten Rakkain sisustusesine -postauksessa. Kauan himotut tuolit ovat ensimmäinen suurempi designhankintani ja tuntuvat siksi erityisiltä.

4. Uskotko kohtaloon?
En varsinaisesti usko kohtaloon, mutta uskon, että kaikella on tarkoituksensa.

5. Millä päiväsi alkaa?
Herätyskellon soiton jälkeen makoilen sängyssä vielä viitisen minuuttia, sitten pukeudun ja menen alakertaan.


6. Mitä kieliä puhut?
Nämä yleiset eli suomea, englantia ja ruotsia. Ranskaa olen lukenut monta vuotta, mutta en juurikaan sitä enää osaisi puhua. Ymmärrän kyllä sitä jonkin verran.


7. Teetkö unelmatyötäsi?

Hyvin läheltä liippaa kyllä.

8. Mitä nähtävyyttä suosittelisit kotipaikkakunnallesi saapuvalle turistille?
Suosittelisin kävelyä jokirannassa ja sen ympäristössä. Jos historia kiinnostaa, niin käsityöläismuseo tai keskiaikaisen Turun rauniot Aboa Vetus -museossa voisi olla toinen kohde.


9. Mikä on suosikkivaatemerkkisi?
Ehkä Filippa K tai Acne.


10. Mitä haluaisit seuraavan viiden vuoden sisällä saavuttaa?
En haluaisi suunnitella elämää liiaksi eteenpäin, mutta ehkä sellainen tiettyjen valintojen ja elämäntavotteiden selkiintyminen olisi toiveissa. Haluaisin myös matkustella ja nähdä uusia paikkoja sekä tietysti suorittaa koulun loppuun.

11. Kuvaile yhdellä sanalla joko elinkumppaniasi tai parasta ystävääsi.
 Tärkeä.

Nyt tuntuu, että tämä haaste on ennättänyt jo niin moneen blogiin, että taidän jättää seuraavat haastamatta. Tämän saa toki napata täältä kuka vaan, jos tuntee tarvetta vastailla kysymyksiin 😉

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *