JUHANNUKSEN GLUTEENITON RAPARPERIPAISTOS

  raparperimurupaistos

raparperimurupaistos

raparperimurupaistos

raparperimurupaistos

raparperimurupaistos

Uuden kotimme pihassa kasvaa suuri raparperi. Nyt se tarjoaa rutkasti
antimiaan, joten tein juhannuspöytään nopean herkun.

Pohjalle:
500-700g raparperia
1,5 intiaanisokeria tai tummaa ruokosokeria
2 rkl perunajauhoja

Muruseokseen:
2dl kaurahiutaleita
1dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl kaurajauhoja
1tl kardemummaa
0,5 dl intiaanisokeria tai tummaa ruokosokeria
100 g leivontamargariinia

Pilko raparperit ja sekoita niihin sokeri ja perunajauhot.
Kaada suurehkon vuoan pohjalle.
Sekoita muruseoksen ainekset keskenään ja kaada raparperien päälle.
Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Tarjoile vaikka jäätelön kanssa.

Oikein hyvää juhannusta!

raparperimurupaistos

 

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *