HERKULLINEN PÄÄSIÄINEN

 

 

 

 

 

 

Minä kun en voi ruokarajoitusteni takia syödä suklaamunia enkä pashaa,
tein täksi pääsiäiseksi mehevän kaneli-porkkanakakun.
Kehittelemäni resepti onnistui todella hyvin (kai joskus saa vähän itseään kehaista),
ja kakku hupeni jo ensimmäisellä herkuttelukerralla aikamoista vauhtia.
Jos kaipaat pääsiäiseesi todella helppoa ja hyvää leivonnaista, katso kakun
ohje toisesta blogistani täältä (klik!). Kakku on tietysti gluteeniton.

 

En lakkaa ihailemasta noita vihreitä versoja, jotka nyt ovat vallanneet ruokapöytämme.
Matalassa lasimaljassa kasvavat perunanarsissien sipulit, ja maljakossa vihertää
ruusuorapihlajan oksa. Munia en koristellut, koska ne ovat kauniita juuri noin.

 

Hyvää pääsiäistä!

 


 

Baked a gluten free carrot cake by my own recipe for Easter.
It came out just perfect.

 

 
I’m waiting for the bridal crowns to bloom soon. It’s one of my
favourite flowers.
 

 

Have a happy easter!

 

Kommentit
    • 3.1

      sanoo

      Kiitos! Kannattaa joskus kokeilla ohje, vaikka tavallisill vehnäjauhoilla, jos ei ole rajoitteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *