WC:n sisustus

Meidän oli tarkoitus tehdä tälle vessalle vielä ennen joulua pieni pintaremontti. Siinä kävikin sitten niin, että rahat ja aika loppuivat joten remontti siirtyy. Tyydyin vain maalaamaan välitilan tummanharmaasta valkoiseksi ja vessan ilme raikastui hetkessä!
Toisaalta tykkään tästä pienestä wc:stä ihan näin sinisine lattioineenkin. Päätin korostaa karmeaa sinistä ja tapetoin noin vuosi sitten pöntön taustaseinän Ferm Livingin värikkäällä lastenhuoneen tapetilla, jonka sininen on tismalleen samanvärinen kuin lattia. Tämän jälkeen sininen lattia ei ole ollutkaan enää niin karmea. Tällä hetkellä eniten häiritsee romanttissävytteiset kaapistot.
Olen ominut tämän vessan ja sisustin sen melko naisellisen maun mukaan. Jännitti vähän, että mitä mies tuumaa tuosta huuliprintistä sillä on aika överinaisellinen. Printti sai jäädä ja huulipunan väri mätsäsi tapettiin täydellisesti!
Rakastan korviksia ja HAY:n pahviset laatikot kätkee kauniisti käyttökorut. Kaleidolle tykkään asetella korviskattauksen aina fiiliksen mukaan. Sen päälle riisun myös sormukset. 

Kuvausassistentti oli tälläkin kertaa mukana ja antoi aktiivisesti vinkkejä, että mitä kohtia kannattaa kuvata – enimmäkseen tietenkin häntä itseään. 

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Voi kiitos! Tapetti löytyi tapettikaupan alennuslaarista ja en voinut vastustaa sen herkullisia värejä. 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Voi kiitti Sanna! Ehdottomasti vessaan tuli enemmän persoonallisuutta ja tilaakin, kun taustalle lätkäistiin vähän epätyypillisempi tapetti. Täälläkin tykätään! 🙂

 1. 5

  sanoo

  Uskomattoman hieno wc! Ite en hirveästi ole pinkin/vaaleanpunaisen ystävä, mutta tässä on kyllä sitä jotain. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *