Vessan remonttisuunnitema

Meidän on tarkoitus rempata meidän pikkuvessa, vaikka vielä kuukausi sitten olin sitä mieltä, että mitään remonttia ei meillä tulla enää tämän vuoden puolella näkemään. Yllätin siis itsenikin. Valmiiksi suunniteltu on puoliksi tehty, joten tässä meidän remppasuunnitelma kuvien muodossa. 
– Ikea stockholm peili (kuva täältä).
– DIY betonivalaisimet roikkumaan peilin molemmille puolille (kuva täältä).
– Ikea allaskalusteet (kuva täältä).
– Ferm Living Grid -tapetti, joka on kummitellut mielessä jo pitkään (kuva täältä).
Haluan vaaleaa ja raikasta, sillä vessa on pieni ja pimeä. Pohdinnassa on nyt se, että tapetoimmeko kaikki vessan seinät. Mitenköhän kestää kulutusta? Onko teillä kokemusta tapettiseinästä vessassa? Altaan taakse täytynee kuitenkin laittaa pleksi tai lasi, jotta käsienpesuvesi ei roisku pitkin valkoista tapettia. 
Sinisen kaakelilattian ajattelin maalata V33 kaakelilattiamaalilla (valkoisella), kun on kerta niin kivasti muissakin pinnoissa pysynyt.

Tämä vessan remontti ei tule suinkaan jäämään vuoden viimeiseksi remppatyömaaksi. Näyttää ilokseni siltä, että myös keittiö tulee kokemaan jotakin ihan uutta. Jihuu!


Maru

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kiitti! Sulla on siellä se kätevä isäntä, niin hommiin vaan! Pinterestistä löytyy hyvät ohjeet. 🙂

 1. 3

  sanoo

  Meillä oli edellisessä kodissa vessan seinä tapetoitu, tai on täälläkin mutta nyt se on pytyn takana oleva seinä niin se ei käytännössä kohtaa mitään kulutusta. Siellä edellisessä se oli sivuseinä, ja suhteellisen hyvänä se kuitenkin pysyi. Tapetti oli toki sellaista pyyhkimistä kestävää mallia (marimekon Pienet kivet).

  • 3.1

   sanoo

   Meillä on tälläkin hetkellä se pytyn takainen seinä tapetoitu. Hmm. ehkä mä jätän tapetin altaan takaa pois ja keksin muuta – vaikka niin hieno se olis.

 2. 4

  sanoo

  Kaunis suunnitelma kyllä, olen itse katsellut ihan samoja valaisimia ja tuota peiliä 🙂
  Minä en laittaisi vessaan tapettia jos huiskii hiuslakan kanssa… Seinät on kuitenkin oltava pestävissä, eikö? Minusta tuntuu, että laatassakin on jynssääminen, että saa lakat pois!

  • 4.1

   sanoo

   Totta! Meillä ei kyllä oikeastaan tässä vessassa hiuslakkailla. Oon kyllä kuullut myös, että tapetin päälle voi laittaa lakan.. Hmm. Pitääpä tuumailla.

 3. 5

  sanoo

  Kivoja suunnitelmia! MÄ just taas kysyin isännöitsijältä saanko tehdä rempan vessaan, mutta ei saa :(. Mä en kestäää..ois kyllä niin ihanaa saada modernimpi vessa!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *