Vappukuvia ja lehtijuttu

Vappu oli ja meni. Tuntuu, että aikaa tälle blogille on ollut viime aikoina minimaalisen vähän. Pakko oli kuitenkin tulla tänne ja jakaa teidän kanssa muutama kuva. Löysin uudenlaisen innon kuvaamiseen objektiivin vaihdon myötä. Tuntuu, että kuvaamisessa on tultu siihen pisteeseen, että olisi aika pohtia välineistön uusimista. Kuvankäsittelyohjelmista lähtien. 
Vappu vietettiin täällä meillä ihan vain aikuisten kesken. Räpsäisin muutaman vappukuvan myös pojista vappupalloineen aikaisemmin viikolla. Angry Birds oli pallojen valinnoissa tänäkin vuonna suosikki. Olipahan vaan kyllä kivat juhlat ja sää suosi!
Meillä käytiin eilen tekemässä juttua erääseen sisustuslehteen. Kerronpa siitä taas lisää, kun homma alkaa olla julkaisukunnossa. Hirveästi jäi asioita tekemättä ja työhuoneesta oli edelleen puolet seinästä maalaamatta sekä listat laittamatta. Kuvaaja onneksi antoi edellisviikolla ainoaksi ohjeeksi sen, että ”kunhan ei ole liian kliinistä”. Joo, ei ollut ei. Jännittää ihan helkkaristi, että millaista matskua meiltä saatiin otettua. 
Loppuviikko on töiden lisäksi pyhitetty pihahommille ja perheelle. Voi että miten ihana onkaan ollut tämä kesän varaslähtö!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihanan keväisiä kuvia. Innolla odotan tulevia sisustuslehtiuutisia! Tuon lehden tulen varmasti ostamaan itselleni:) tykkään teillä juuri siitä, että paikat eivät ole liian kliiniset<3

  • 4.1

   sanoo

   Hihi, no mä tiedän että teitä kiinnostaa ja mua ärsyttää itseänikin tälläiset "melkein kerron" -postaukset. 😀 Pidän teitä kuitenkin jännityksessä.

   Ihan kaapista löysin 50millisen objektiivin, joka on kuulemma hyvä peruslinssi. Ja mä olen ihmetellyt miks en saa niitä blurrattuja kuvia ja siellä se linssi on koko ajan ollut. Urpo minä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *