Talven väripaletti

Ornamon Designjoulumyyjäisissä pysähdyin ihastelemaan Jatta Lavin keramiikkaa. Erityisesti ihastutti nuo eleettömät mukit, lautaset ja lusikat. Tosi kauniita ja miten upealta ne näyttää tuon mustan taustan päällä – kattausinspistä kerrakseen!
En uskaltanut kiikuttaa keramiikkaa Helsingistä kotiin, sillä pelkäsin niiden menevän rikki bussimatkalla. Bussissa kuitenkin muistin, että meidän kaapista löytyy yksi savinen suolapurkki, josta löytyy signeeraus ”sepän galleria.” Ollaan taidettu saada se joskus lahjaksi. Kaivelin sen kaapista ja nostin esille. 
Tuo terracotta värinä ihastuttaa kovasti ja voipi hyvinkin olla, että sitä tulee löytymään meidän uudistuneesta keittiöstä enemmänkin – puuterisen persikan ja mustan kaverina. 

Mistä väreistä sinä innostut juuri nyt?

Kommentit
  1. 2

    sanoo

    Mä oon jotain tollasta tiilen sävyä yrittäny ajaa läpi olohuoneen yhteen seinään. Toistaseksi heikoin tuloksin, mutta en oo vielä luovuttanu. Sopii varmasti teillekin. Uusi keittiö näyttää hyvältä!

  2. 3

    sanoo

    Meillä keltainen on edelleen pop! 🙂 Tosin haaveilen myös muistakin väreistä, joten saas nähdä ostaisinko Marimekon värikkään Siirtolapuutarha verhon keväällä olkkariin. Tulisi vapautta kodin värimaailmaan, eikä olisi niin sidottu keltaiseen. En kuitenkaan viitsi keltaisia nojatuoleja ja keltaisia retro valaisimia lähteä vaihtamaan niin mennään sitten niiden ehdoilla. Joten meillä on myös keltainen joulu! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *