Synttäriarvonta!

Ensimmäinen blogiteksti tuli julkaistua aikalailla tasan kaksi vuotta sitten. 
Blogi on antanut hurjasti.
 Enemmän kuin koskaan kuvittelin.
Synttäreiden kunniaksi haluan kiittää teitä lukijoita ja päräyttää ilmoille huikean arvonnan (yhtään omaa designia vähättelemättä), jossa palkintoina on suomalaista designia – ja jos ihan maantieteelliseesti tarkkoja ollaan (noh, todellakin ollaan), niin kyseessä on pohjois-savolaisia uutuuksia.
Puuhastelen RIEMU -nimen alla sisustussunnittelutöitä ja valmistan myös piensisustustuotteita. Koivuvanerimagneetit ovat uusin tuotteeni ja ne on suunniteltu ja valmistettu Kuopiossa. Valmistuksesta ja pakkauksen designista on vastannut kuopiolainen MOoCB. Kolmiomagneettien ideana on, että niitä voi käyttää yksittäin tai luoda niistä geometrisiä kokonaisuuksia metallipintaa koristamaan. Värilliset magneetit on sävytetty skandinaaviseen sisustukseen sopiviksi kotimaisilla maaleilla. Alta löydät väri- ja pakkausvaihtoehdot. 

Deko133 Kristiina on niin ikään bloggaaja, joka kirjoittelee blogiaan Iisalmesta käsin. Kristiina yllätti meikeläisen melkoisesti, kun julkaisi oman julistemallistonsa ja kertoi Blawhi Graphics yrityksestään. Nimi kertoo jo paljon. Kristiina valmistaa super-tyylikkäitä mustavalkoisia (BLAck & WHIte, you know) A3 kokoisia printtejä ja tarkoitus olisi laajentaa yritystä myös postikortteihin ja muihin paperitarvikkeisiin. 

Kuva: Blawhi Graphics, CONE.
Kuva. Blawhi Graphics
Voit voittaa valitsemasi pakkauksen RIEMU magneetteja, 
sekä CONE -julisteen Blawhi Graphics:ilta. 

Tekemällä seuraavat jutut, pääset osalliseksi arvontaan:

1. arpa: Seuraa Nuapurissa blogia bloggerissa, facebookissa tai bloglovinissa. 

2. arpaa: Tee kohta yksi, sekä tykkää Blawhi Graphicsja RIEMUpuodista facebookissa, niin pääset seuraamaan mitä kaikkea me savolaiset bloggarit jatkossa keksitään. 🙂
Kerro minulle monella arvalla olet mukana ja anonyymit, liittäkää mukaan selkeä nimimerkki. Arvonta päättyy 6.9. klo 23.00.

Onnea arvontaan!

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Näitä magneettejasi ihailinkin kun niitä blogissasi esittelit! että kelpaisi kyllä minullekin.:) samoin olen myös lukenut Kristiinan blogia tiiviisti. Mahtava paketti olisi tulossa, jos se YHDELLÄ arvalla onnistaisi!!;)

 2. 6

  Anonyymi sanoo

  No nyt on ihan pakko osallistua! Kahdella arvalla mukana. Ihana blogi 🙂 -ennimariah

 3. 9

  sanoo

  Seuraan Bloglovin ja Facebookin kautta, Blawhista tykkäsin jo aikasemminkin, mutta nyt myös Riemusta, eli kaksi arpaa. =)

 4. 19

  Anonyymi sanoo

  Ihanuuksia! Olen ollut jo pitkään hiljainen lukija, mitään kommentoimatta ihastellut kekseliäisyyttäsi (ja Paavolle vilautellut kuviasi tämän tästä!) Yhdellä arvalla mukana ollaan. J:lle mitä lämpimimmät terveiset! Terv. Kirsi

 5. 22

  Anonyymi sanoo

  Hei! Kahdella arvalla mukana. Sinun blogi on todella hyvää fiilistä välittävä ja tehet huippuja juttuja, joista saa kivoja ja helppoja vinkkejä myös omaan sisustukseen. Jatka samhaan malhiin! Aurinkoa syksyyn 🙂 -Sara M.

 6. 24

  Anonyymi sanoo

  Kahdella arvalla mukana! Ihanat nämä sinun magneettisi! Odotan innolla mitä kaikkea muuta hauskaa on tulossa… 🙂
  /Heidih

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *