Sopivasti söpöä

Me nukutaan nykyisin ihan niinkuin tuon printin kettuperhe. Kaikki samassa sängyssä ja osa väärinpäin. Mahtuu paremmin, kun ei ole isot päät samaan suuntaan. Oh my.

Tilasin pari Kaisa Kartelan printtiä ja tykkään hurjasti niiden sopivasti söpöstä ilmeestä. Kissaprintti meni olkkarin hyllylle ja ketut muutti makkariin. Olohuoneen korkeakiiltovalkoinen tv-taso on huoneen murheenkryyni. Ärsyttää päivä päivältä enemmän. Metsästyksessä on vanha senkki, mutta sopivaa ei ole osunut kohdalle. Tai on ollut montakin sopivaa, mutta pirulainen, kun ne liian usein liian kalliita. 
Luotan siihen, että bongaan täydellisen ja edullisen yksilön ajan kanssa. Niin kävi tuolle vanhalle vaaleanpunaiselle keittiön kaapille, kun satuin nappaamaan sen omaan kotiin kaheksallakympillä. Malttia vaaditaan, kun kotiin on hakusessa jotakin vanhaa ja täydellistä.
Kommentit
  • 4.1

   sanoo

   No just kuule tuollaista etsiskelen! Se olis täydellinen! Juuri tuohon hintaluokkaan olen etsiskellyt ja Etelä-Suomessa niitä ihan kivasti tarjotaan, mutta täällä takapajulassa hyvä tavara liikkuu liian harvoin. :/

  • 4.2

   sanoo

   No mutta. Tällanenhan mahtuu henkilöautoon kun vähän laittaa penkkejä alas.
   Osta etelästä ja tee joskus joku senkinhakumatka ylhässä yksinäisyydessäsi 🙂
   Mä hihkasen,jos tulee kivoja yksilöitä vastaan hyvällä hinnalla, niin eiköhän jonkun kuljetusratkaisun keksisi?

   Itse asiassa meidän kierrätyskeskuksessa on harva se kerta teak-lipastoja tai senkkejä jollain 50 eurolla :/

  • 5.1

   sanoo

   Eikös ole! Me täällä yritetään päästä siskonpedistä eroon, vaikka ihanaa onkin – minä kun en ahtaassa tunnelmassa saa unta. Kääk!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *