Sininen Saana & Olli

Kirjoitin viimeksi Tampereen reissun kalliista hattuostoksesta. Jotakin muutakin arvokasta tarttui ostoskassin ehkäpä Suomen kivoimmasta sisustuskaupasta DomDomista – kaupan tarjonta kolahtaa meikeläiseen täysin ja liikkeessä on loistava palvelu! 
Tyynyostoksen suhteen mennään kyllä omalla henkilökohtaisella tyynykipurajalla, sillä 54€ on paljon yhdestä tyynystä. Taas perustelin ostoksen kotimaisuudella ja ajattomalla kuosilla. Saanan & Ollin maailman syntyä olen ihastellut pitkään ja sininen versio tyynystä huusi nimeäni kaupan tyynyhyllyltä. Täydellisesti se sopikin meidän makkariin, vaikka olkkarissakin se on ihana ja sisustusblogeissa aika nähty. Nähty mikä nähty, se on nyt meillä ja näyttää kivalta. 
Kuinka paljon sinä olet valmis maksamaan sisustustyynystä?
Mukavaa viikonloppua! 
Olen itse ollut tosi kipeä eilen ja tänään ja todella toivon, että tämä kaamea flunssa helpottaisi pian. 
Maru
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kipurajoilla tosiaan mennään, mutta toisinaan voi panostaa. Ainakin tämän yhden tyynyn verran. 🙂

 1. 2

  sanoo

  Kappas, itse tilasin juuri kans samaisen tyynyn mustana. Hyvä maku sulla;) mutta sama täällä, että ei paljon enempää raski maksaa sisustustyynystä.

 2. 3

  sanoo

  Noi Saanan ja Ollin tyynyt on NIIN ihania, itsekin monesti meinannut sellaisen klikata ostoskoriin 🙂 Tosin juurikin tuon hinnan vuoksi jäänyt (vielä) klikkaamatta, V kun saisi sydärin, jos kertoisin ostaneeni 54 euron sisustustyynyn…

 3. 6

  Anonyymi sanoo

  Itselläni kipuraja menee kyllä parissa kympissä, mutta hienon tyynyn olet ostanut. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *