senkki

Olin inhonnut meidän korkeakiiltovalkoista tv-tasoa jo pidemmän aikaa. Kiikarissa oli vanha 50-60 -luvun teak-taso ja sitä sitten pyydysteltiinkin jokusen tovin. Yhden kohtuuhintaisen jätin jo ostamatta, kun mies kielsi. Sen jälkeen harmitti pitkään ja ilmoitin itsekkäästi, että seuraavan osuessa kohdalle en kysele. 
Toissapäivänä nettikirpparia selaillessa silmään osui suttuinen kuva vanhasta tasosta. Kuva kertoi riittävästi, vaikka vähän jännitti, että miltä se livenä tulee näyttämään. Hintaa 50€. Laitoin ilmoituksen perään tekstarin. Mitään ei kuulunut. En meinannut saada unta, kun mietin, että joku muu oli ehtinyt ennen minua. Seuraavana päivänä soitin perään. 
Valitsemanne numero ei ole käytössä.

Siitä seurasi armoton googletus ja puhelinnumeroselvittelyt. Ei auttanut, kun laittaa vastailmoitus ja toivoa, että ilmoitukseni osuisi myyjän silmään sillä samalla nettikirpparilla, johon ilmoitus tasosta oli laitettu. Eikä aikaakaan, kun myyjä otti yhteyttä – oli nähnyt ilmoituksen ja kertoi puhelinnumeron menneen väärin. Pienet voitontanssit tepastelin ja ilmoitin isännälle, että nyt lähti korkeakiiltovalkoinen taso myyntiin!
Aamulla mies lähti senkinhakureissulle. Minuutin kuluttua lähdöstä isäntä tuli kuitenkin takaisin ja kertoi auton renkaan menneen puhki. 
Onko se pakko hakea tänään?

On.

Sinne se sitten lähti. Vaihtoi renkaan ja haki senkin. ♥ Onneksi se oli vielä kauniimpi kuin kuvissa. Ihastuin etenkin puisiin vetimiin, sillä luulin niiden olevan kuvan perusteella muovia. Sisustin tason lasten päikkäreiden aikaan paikoilleen, vaikka sen pinta kaipailee vielä pientä kunnostusta (ja johdot siistinpää sijoittelua). Mies makoili sohvalla ja totesi, että onhan se hieno. No onhan se! 

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Oi! Se on ihana, oikea löytö tosiaan ja onneksi löysi viimein tiensä teille:-) Ja näyttääpä nuo taulut kivalta tuossa telkkarin yläpuolella, pitääkin mallailla jotain samantapaista meillekin.

  • 1.1

   sanoo

   No kyllä! Joo taulut löysi kivasti uudet paikkansa senkin päältä. Ärsytti se iänikuinen tauluhylly!

 2. 3

  sanoo

  Tykkään hirmuisesti näistä pelkistetyistä vanhoista huonekaluista. Valitettavan usein vaan liiaksi moitetta kunnossa vaikkei nyt 50-vuotiaan enää voi priima kuvitella olevankaan.. Hauska, että meillä on ollut samat ajatukset ja touhut, viime viikolla kun itse bloggasin myös senkkiostoksistani!

  -Johanna Pappadiippa-blogista

  • 3.1

   sanoo

   Kyllä, sama täällä! Usein tosiaan nämä vanhat ovat hirvittävän huonossa kunnossa. Onneksi tämä oli tosi hyväkuntoinen – mitä nyt pientä kosteusjälkeä pinnassa, mutta ne saa fiksailtua kuntoon. 🙂

 3. 4

  sanoo

  Oi,oi,,mulla ollut joskus tuollainen senkki…niin ,,,ne lastulevy huonekalut ja tasot tuli muotiin,niin sinne hävis sit senkkikin…on se ihana…kiva kun joku vielä pelastaa näitä käyttöönsä…

 4. 7

  sanoo

  Tosi nätti! Toivottavasti viilupinta on kunnossa, ainakin näyttää ihan siistiltä ja sopii teille tosi hyvin 🙂

 5. 8

  sanoo

  Ihana! Mäkin etsin ihan tosi kauan tämän tapaista. Lopulta tein itse. Mä olen ehtinyt liinavaatekaappia monta vuotta…Siis kohtuuhintaista läheltä.

  • 8.1

   sanoo

   Joo, näistä välillä pyydetään ihan kauheita summia! No sinä oletkin niin näppärä, että pyöräytät senkitkin itse. Just. 😀

 6. 10

  sanoo

  Hieno, ja millä hinnalla! Meidän senkit on kyllä varmaan samasta pajasta, niin samanlaisilta näyttää joka kulmasta! Kirppislöytö sekin parin vuoden takaa 🙂

  • 10.1

   sanoo

   No niinpä! Olisiko tosiaan samaa tuotantoa – piti ihan käydä kurkkaamassa ja kyllä, tutulta näyttää! 🙂

 7. 11

  sanoo

  Ei voisi teidän kotiin paremmin sopia! Omani löysin 150km:n päästä 1,5 vuotta sitten, myös kohtuu hinnalla. Sitäkin sain nettikirppiksiltä metsästää jonkun tovin. Meilläkin senkki tai tarkemmin vanha kirjahyllyn alaosa on tv-tasona. Se korvasi myös meidän edellisen valkoisen tv-tason 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *