Riippukeinu terassille

Elämä on siirtynyt ulos. (Oonko mä aloittanut jonkun tekstin joskus ihan just tällee?)
Meillä on tosi kiva rivitalokodin piha ja terassilla on tilaa niin ”lounge” -osastolle kuin pienelle kesäkeittiölle. Talostakoti -blogin tavoin meidänkin pihassa kasvaa pari kirsikkapuuta ja niiden kukkimista odotan kovasti! Toivottavasti kukkia tulee meille vähän enemmän, kuin mitä Lyden puutarhassa tänä keväänä nähtiin. On muuten ihana tuo Lyden koti! Kannattaa käydä kurkkaamassa, sillä suurten ikkunoiden vuoksi piha tuntuu olevan sisätiloissa ympäri vuoden.  
Kesäkeittiö ja lounge-osasto ovat vielä jonkin verran vaiheessa. Tarkoitus on rakentaa kesäkeittiön yhteyteen kuormalavoista viherseinä, mutta voi että miten kallista tämän pihan laitto onkaan! Viherseinä toteutetaan tietenkin DIY -tyyliin, joten kantsii olla kuulolla jos pikkubudjetin pihanlaitto kiinnostaa.
Helsingissä ollessa tulee aina pyörähdettyä iki ihanaan Granit -sisustuskauppaan. Kävipä muuten tuuri, sillä siellä sattui olemaan alennuksessa riippukeinut ja -tuolit. Nappasin mukaan riipputuolin, joka osui omaan budjettiin täydellisesti! Hintaa tuolille tuli olemaan kutakuinkin neljäkymppiä. Todellakin se oli pakko viritellä terassin valokatteeseen heti kuin mahdollista. Hyvä istua, siro ja kaunis. 
Terassin värimaailma on tosi neutraali. Musta, ruskea ja ripaus valkoista. Väri tulee kasveista (ja leluista). Sään kestävä lelulaatikko onkin seuraava hankinta, jotta värikkäät pihalelut saadaan käytön jälkeen piiloon. Ei sillä etteikö lasten läsnäolo ja leikit saisi näkyä, mutta kyllä ne sotkulta näyttävät, jos lojuvat pitkin pihoja kaikissa iloisissa karnevaaliväreissään. 

Joko teidän terassi on siinä kunnossa, että kelpaa kesän tulla?

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Tuo riippukeinu on meidän haaveena. Täytyy ehkä tilata, kun ei näytä olevan nyt aikaa lähteä naapurikaupunkiin ja Granittiin. Ihana terassi teillä, kyllä tuolla kelpaa oleskella.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  • 3.1

   sanoo

   Tämä meidän terde on kyllä aika kiva – riippukeinu kiva lisä! Suosittelen hommaamaan. 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Löytö on kyllä ihan huippu! Nyt vaan pitäisi saada vielä suunnitelmat toteutettua – se onkin sitten vähän haastavampi työvaihe. 🙂

 2. 6

  sanoo

  Ihana riippukeinu! Meilläkin olisi tarvetta jollekin löhöilypaikalle terasseille. Ja toivottavasti teillä tosiaan kukkii puut, meillä kirsikka on vielä ihan pieni taimi, viime kesänä istutettu, mutta kyllä se siitä komistuu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *