Puolivalmiita nurkkia

Tiedättekö sen tunteen, kun muuton myötä kaikki ympärillä oleva tuntuu kutkuttavan ihanalta! Kunpa en koskaan kyllästyisi parvekkeen näkymään, joka avautuu järvelle tai hurmaavaan pieneen polkuun, joka vie rannalle. Ai että!
Parin päivän aikana olen tyhjentänyt yli kuusikymmentä muuttolaatikkoa – näiden lisäksi vielä tietenkin kaikenmaailman nyssäkät ja pussakat. Samaan aikaan olen vähän sisustellut, järjestellyt ja fiilistellyt. Tuhlannut sata euroa plantagenin alennusmyynteihin ja kiikuttanut parvekkeelle ja vähän myös sisälle uusia vihreitä. Nautiskellut uudesta kodista, tilasta, näkymistä ja sijainnista. Yrittänyt totutella elämään kahdessa kerroksessa ja pohtinut sitä, että mitä tavaroita olisi hyvä pitää missäkin tasossa.
Hankintoja täytyy tehdä pikkuhiljaa ja harkiten. Uusia mattoja ja muutamia huonekaluja joutuu ainakin hommailemaan, mutta kiire ei tässä ole. Nyt pikku hiljaa asetutaan aloilleen ja tuumaillaan mitä olisi hyvä laitella minnekin. Parasta.

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kiitos Jossu! Minäkin palan halusta päästä esittelemään laajempaa kuvaa. Kunhan saa muuttolaatikot pois pyörimästä, niin ehkäpä heti sitten. 🙂

 1. 2

  sanoo

  Voi kun olisi itse edes puoliksi yhtä tehokas kun on muutettu, eikä jäisi jumittamaan pahvilaatikoiden keskelle! Näyttää jo nyt kauniilta, odotamme innolla lisää kuvia.

 2. 3

  sanoo

  Oi ihania fiiliksiä! Täällä osittain muuttolaatikoiden keskeltä vielä kaivettu remppavermeet esille. Uskomattoman voimakkaita onnen tunteita, iloa ja jännitystä uudesta elämästä myös täällä havaittavissa. Kun koti alkaa tuntua kodilta, niin se vain on.. Tsemppiä vielä edessä oleviin myllerryksiin!

  -Pappadiippa

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos ja samoin sinne! Kyllä se vain niin on, että kun omat tavarat saa purettua ja aseteltua esille, niin yhtä-äkkiä asunnosta tulee koti. <3

 3. 5

  sanoo

  Moikka! Blogien seuraaminen on jäänyt oman lopetettuani, mutta pakko tulla kommentoimaan kun älysin fb:sta postauksesi. Tervetuloa Keski-Suomeen ja näyttääpä ihan älyttömän viihtyisälle! t:Sanna (Syvältä.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *