Pienen makuuhuoneen sisustus

Makuuhuoneemme on melko pieni. Sänky, vaaleanpunainen vanha keittiönkaappi, kirjahylly, vanha naulakko ja nurkkaan ahdettu nojatuoli, jolle ei löytynyt paikkaa mistään muualta. Sopivankokoinen soppi. 
Kuvaillessa hoksasin, että aika harvoin kuvaan makuuhuonetta näin. Yleensä esiin pääsee (eikä syyttä) vain tuo vaaleanpunainen kaunotar.
90-luvun kirjahylly on tuotu lapuudenkodistani. Sen taustan tapetoin aikanaan mustavalkoisella tapetilla, joka löytyy myös makkarin seinältä. Tuo vanha naulakko/hattuhylly viehättää päivittäin. Tykkään siitä hurjasti ja on sitä paitsi todella käytännöllinen, juuri nimenomaan pienessä makkarissa. Siihen pystyy ripustamaan ne kerran käytetyt vaatteet.

Olisin päiväpeittoa ja uutta kattovalaisinta vailla. Ideoita otetaan ilomielin vastaan!

Maru

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Mahtavaa, että sinnekin välittyi nämä uudet kuvakulmat. Joka nurkka on tosiaan käytetty tehokkaasti.. Vähän liiankin. Voi kuin tuolle nojatuolille olisi paikka olohuoneesta – ehkä sitten seuraavassa kodissa. 🙂

 1. 2

  sanoo

  Näppärän oloinen makkari 🙂 Meillä kun tuo makkari on iso, mutta "omituisen" mallinen niin on saanut pääpuhki miettiä tilankäyttöä! Onneks on vauva ja pinnis: saa nurkat hyötykäyttöön :)…niin ja sitä remonttia odotellessa…voipi olla laajennuksen jälkeen sellanen kevyt iltapala – hommeli tuo makkarin pintaremppa!

  • 2.1

   sanoo

   Huone on tosiaan näppärä ja sellainen persoonaton neliö. 🙂 Pinnasänky on tosiaan siitä oiva sisustuselementti, että sillä saa kaikki tyhjät tilat täytettyä. 😀 Tsemppiä remppaan!

 2. 4

  sanoo

  Ihastuttava makkari. Meilläkin on pieni makkari ja aika samalla kuviolla mennään huonekalujen suhteen. Mielestäni ei makkarissa tartte liikoja tiloja ollakaan 🙂 Päiväpeitto ostettiin itsekin juuri kun löysin vihdoin aivan ihastuttavan mallin. Luhdan valkoinen Pilvi♥ Myös kattolamppu oli pitkään hakusessa, siis se täydellinen, kunnes nettikirpparilta bongasin tuon punaisen suloisuuden 🙂 Kyllä ne sieltä siis vielä löytyy!

  Minun juuri valmistuneen makkarin löydät täältä http://www.lily.fi/blogit/life-time-story/makuuhuone-lemmenpesa-jalkeen

  • 4.1

   sanoo

   Voi kiitos! Kävin kurkkimassa teidän makkarin muutosta ja se on ihana, ihana! Päiväpeitto näytti myös ihan älyttömön kivalta. Mistä ostitte omanne?

  • 6.1

   sanoo

   Voi kiitos! Eipähän sitä makuuhuoneessa sen kummempaa tilaa tarvitse. Kunhan on sänky. Oli makkarissa tai ei. 😉

  • 7.1

   sanoo

   Se on kyllä yksi meidän kodin aarteista <3 Ja hei, kiitti haaseesta – tartun siihen heti kun muistan: 🙂

 3. 8

  sanoo

  Nyt vasta tajusin, että tuo hattuhylly/naulakko onkin teidän makuuhuoneessa =D Ei makkarin tarvitse tuon isompi ollakkaan (taitaa olla isompi kuin meillä). Olisihan se kyllä ihanaa jos pääsisi makuuhuonettakin enemmän sisustelemaan 🙂 Minä näkisin jonkun ihanan pellava päiväpeiton (sellainen ohut ja rento) ja jonkun puunsävyisen lastuvalaisimen! Eikö ollut hyvin selitetty =D

  • 8.1

   sanoo

   Pellava – ei huono! Valaisinasia on kyllä vaikea. Pellavan kanssa kävisi kyllä puu.. Hmm. Ja joo, pieni ja kompakti. ainut mikä harmittaa tämän pienuudessa, niin ei ole tilaa vaaterekille. Siitä haaveilen.

 4. 10

  sanoo

  Sattuisitko innostumaan ihan parivuoteen pellavalakanasta päiväpeittona? Meillä on sellainen savenvärinen, oon tykänny ja voi heittää koneeseen ja menee pieneen tilaan. Ja sit toinen idis: Anttilassa olo joskus niitä Annon Lomaruutu-parivuoteen (Grid-tapetin näköinen kuosi) lakanoita 8 eurolla poistossa. Oiskohan vieläkin? 🙂
  Soili

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *