Onko nää nyt niitä ruuhkavuosia?

Täällä on ollut vähän kaikenlaista tapahtumaa. Sen ajan mitä en ole ollut lasten kanssa, olen tehnyt töitä. Viime viikolla päättyi perhepäivähoitajan puolivuotta kestänyt pesti ja täytyy sanoa, että olo oli helpottavan onnellinen vaikka vähän myös haikea. Esikoinen on kovasti kaipaillut hoitolasta ja kapinoinut vähän sitä vastaan, että leikkikaveria ei enää arkipäivisin kotoa löydy. 
Tämä on viimeinen viikko, kun olen kotona. Pääsiäisen jälkeen mies jää koti-isäksi ja minä menen töihin. Ja ilokseni niitä riittää!
RIEMUpuoti pääsi Weecos:iin ja se on tuotepuolta työllistänyt tosi kivasti! RIEMUpuoti pyörii omalla painollaan ja pikkuhiljaa pyrin saamaan jälleenmyyjiä ympäri Suomen. Tällä hetkellä tuotteita saa Jyväskylästä Pienikamarista. RIEMUpuodin tiimoilta järjestän melko spektaakkelimaisen (onko ehkä vähän liioiteltu) yllärin vielä tälle keväälle, joten kannattaa olla kuulolla!
Isoveljeni Teron kanssa hierotaan edelleen yhteisen yrityksen kuvioita kuntoon. Remontointi & sisustus RIEMU saa pian uudet paremmat nettisivut ja kovaa vauhtia tuotteistamme kylpyhuoneita. Kuulostaa aika hienolta vai mitä? Meillä on kovanluokan ajatus uudistaa rakennusalaa tekemällä remontoinnista ihan oikeasti juuri sulle mahdollisimman helppoa. Voin kertoa, että ihan helppoa se ei ole ollut – meille nimittäin. Tämän hieromisen jälkeen en kyllä ihmettele, että miksi kukaan muu ei olet tätä aiemmin tehnyt, niin pirun vaikeaa se on ollut! Nyt ollaan onneksi voiton puolella ja pettämätön malli alkaa olla viimeistelyä vaille kunnossa.  
Minullahan ei ole vielä mitään koulutusta näihin suunnittelualan hommiin, vaikka ajatuksissa se on ollut alusta lähtien. Siis se, että pätevyys täytyy saada! Olen kurssimuotoisesti opiskellut omasta mielestä tärkeimmät ja tarpeellisimmat, muun muassa SkechUp 3D:n ja valaistussuunnittelun. Tällä viikolla olen vääntänyt asiakkaalle keittiötä mittatilaustyönä ja ajatuksissa on käynyt entistä enemmän kunnon koulutuksen hankkiminen. Voisiko asiat tehdä paljon helpommin ja nopeammin? Uskon siihen, että vastaus on kyllä. Vähän googlettelua ja lähes siltä istumalta laitoin hakemuksen vetämään. Toivon, että ensi syksystä alkaen vietän Helsingissä pari päivää kuusta, ahteri tiiviisti koulun penkissä! Sitä ennen on hyvä hieroskella SkechUp osaamista huippuunsa: alla hyvinkin vaiheessa oleva kuvitteellinen kylppäri. Ilman kattoa.
Viimeaikoina lapsille on jäänyt ihan liian vähän  ajatuksia ja aikaa. Odotan, että tilanne muuttuu ja voin täysin keskittyä lasten kanssa vietettyyn aikaan, kun mies jää kotiin. Työt tehdään työaikana ja lasten kanssa ollaan sitten illalla ja viikonloppuisin. Tällä hetekellä kirjoitan sähköpostin siellä ja toisen tuolla. Soitan pari puhelua ja vauva keikkuu kainalossa. Ei näin!
Siltikin tulevaisuus näyttää tosi kivalta. Välillä vähän ahdistaa ja stressaa, mutta niin se kuuluu ollakin. Perhe pysyy keskiössä, vaikka RIEMUsta on tullut tietyllä tapaa oma pienokainen. Sellainen kaatuileva taapero, joka ihan varmasti oppii lopulta juoksemaan. 

Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Vitsi kuulostaa hyvältä! Onnea kaikkiin uusiin koitoksiin ja ihan mahtavaa, että saitte homman käyntiin Pienenkamarin kanssa! Super happy siitä! Oot sä aika mimmi!

  • 5.1

   sanoo

   Hihih, kiitti! On kyllä tosi mielenkiintoista ja mukavaa tämä elo. Täällä on tosiaan kaksi taaperoa, Riemu ja V. 😀

  • 6.1

   sanoo

   Vielä ei ole opiskelupaikasta varmuutta, sillä kouluun haetaan joten pääsy ei ole täysin varmaa. Tulen kertomaan heti kun tiedän. 🙂

 2. 7

  sanoo

  Kuulostaa kiireiseltä. Mutta silti siltä, että nautit täysillä.

  Mä olen huomannut saman, kun suunnittelee jotain remppajuttuja tai rakentamista, että voisihan ne asiat varmasti helpomminkin tehdä (jos vaan osaisi).

  Voimia arkeen!

 3. 8

  sanoo

  Oi miten hienoa Maru! Oma yritys on minullakin haaveena ollut jo vuosia, jospa saisin joku päivä rohkeutta lähteä itsekin yrittämään. Nyt alkaa mulla sisustajan opinnot olla jo loppusuoralla ja uskallan sanoa että oikea päätös lähteä opiskelemaan! Pidän sulle peukkuja! <3

  • 8.1

   sanoo

   No nyt pystyyn vaan! Kyllä hyville tyypeille töitä riittää ja niille, jotka jaksaa uskoa itseensä. Ehdottomasti en ole katunut vielä päivääkään omaa päätöstä, vaikka helppoa se ei ole aina ollut. Oot sitäpaitsi super-lahjakas tyyppi, joten töitä taatusti riittää! Opiskelu antaa kyllä avaimet moneen hommaan, vaikka työ tekijäänsä lopulta opettaa. En malta odottaa! 🙂

 4. 9

  sanoo

  Kuulostaapa hyvältä ja upeaa miten hommat etenee! Kivaa että saatiin tänne Jyväskylään sun RIEMU-tuotteita. Onko Pienikamarissa myös niitä ihania kelta-mustia magneetteja, ne kun sopisi meidän sisustukseen täydellisesti <3
  – mirkkukaroliina-

  • 9.1

   sanoo

   Joo, kyllä niitä pitäisi sieltä löytyä! Kantsii käydä ostoksilla. 🙂 Ihanaa olla jyväskylässä! <3

 5. 10

  sanoo

  Wautsi sullahan on hyvin momta rautaa tulessa! Tsemppiä ja jaksamista, inspiroit kyllä jaksamisella ja sillä että osaat nauttia vielä kaiken touhotuksen keskellä :)♥

  • 10.1

   sanoo

   Voi kiitos! Nykyinen elo on kiireestä huolimatta kyllä ihanaa. Saan tehdä sitä mistä nautin. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *