Maalaus

Omistin teoksen miehelle ja se kantaa nimeä:
Luvannut en sulle ruusutarhaa.

Naapurin mielestä taulusta tulee mieleen kukkivat omenapuut ja ystävä tunnisti sen heti omatekemäksi. Hetken jo luulin, että se näyttää ihan oikealta taiteelta. En ole varma, että onko taulu vielä vähän keskeneräinen, mutta ainakin toistaiseksi kelpuutin omalle seinälle. Vähän jopa innostuin näistä maalauspuuhista – todella terapeuttista hommaa! Esikoinen maalasi oman taulunsa hevidinosaurus viidakossa. Siitä vasta hieno tulikin! (Kolmevuotiaan toiveesta en esittele sitä täällä blogissa).

Maalauspohja tigeristä 8€.
Maalit tigeristä 2€/väri.


Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mummoni maalasi tauluja ja joskus pienenä sain kokeillakin. Oli se vaan kivaa. Useasti olen miettinyt nyt vanhempana, pitäisikö kokeilla maalaamista. En vaan ole saanut aikaiseksi. Mutta, sinun taulusi näyttää kauniilta ja nimi sopii sille oikein hyvin. Jään odottelemaan vielä nuoremman taiteilijankin tuotosta. Mukavaa tulevaa viikonloppua!

  • 1.1

   sanoo

   Minäkin pienempänä rakastin katsella, kun isosisko maalasi. Vihdoin rohkaistun itsekin – olihan se tosi ihanaa puuhaa! 🙂

 2. 6

  sanoo

  Taikkariaikoina maalasin sitä ja tätä – osa aivan hirveitä, mutta äitini haluaa pitää ne esillä. Minä en. Aivan kaameita 😀 Tuo on kaunis ja superkauniit värit!

 3. 9

  sanoo

  Mulla jääny tämä postaus lukematta aiemmin.. ja jo vain, sinä se ossaat monenlaista! 🙂 Kyllä on pirtsakka ja hieno! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *