Lupaus syksystä

Rakastan elokuuta. 
Ilmassa on tuulahdus syksyä ja tuoksut ja valon sävy on täysin eri, kuin mitä kahtena aiempana kesäkuukautena. Keltaiset viljapellot ja metsät pulloillaan marjaa – kysynpä vaan, että voisiko olla parempaa?
Syksy on tänä vuonna ajoissa, sillä poimin viime viikolla pihlajasta pari oksaa maljakkoon. Kuinka punaisia marjat olivatkaan, vaikka kuukausi ei ollut ehtinyt vielä vaihtua elokuuksi. Elokuun synttärityttönä kuukaudessa on erikoista taikaa. Tuntuuko teistäkin, että omassa synttärikuukaudessa on aina jotain erityistä?
Taulukollaasi

Katselen usein tuota olohuoneen taulukollaasia ja ajattelen, että kylläpäs siitä tuli onnistunut! Kerrankin tuntuu siltä, että en kaipaa muutosta – näin on hyvä. Kollaasi kuvaa hyvin sisustusmakuani – ripaus vanhaa, uutta, modernia, selkeää ja vähän väriä. Kirpparilta löytynyt punatulkkutaulu ja Muoto2:sen KIEKKO -kello kruunaa kokonaisuuden. Itse en ole ollenkaan kaivannut numeroita kellotauluun, vaikka jotkut ovat sitä ääneen ihmetelleet. Enemmän kellon väri on herättänyt ihastelua ja onhan se aika herkku! 

Itse en juurikaan vaihtele sisustusta vuodenaikojen mukaan. Mitä nyt ehkä kaipaan syksyn lähestyessä verhoja ikkunaan ja talvella lisään sohvalle pari taljaa ja muutaman viltin. Mutta entäs teillä? Muuttuuko sisustus syksyn myötä?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Toi kello on kyllä ihana! Ja todella kaunis kollaasi, itse en ole löytänyt sellaista täydellistä yhdistelmää perhekuvien rinnalle, mutta ehkä se oikea sieltä tulee vielä! 😀

 2. 4

  sanoo

  Tuo kello on kyllä niin kaunis. Ja hassua muuten, miten eri tavalla asioita hahmottaa. Itsekään en kaipaa kelloon numeroita, vaan tyhjä kellotaulu viisareineen riittää. En ollut ajatellutkaan, että numeroiden puuttuminen voisi häiritä. En tajunnut tätä ennen kuin suunnittelin opinnäytetyönä sisustuskellon. Opparin jälkeen sain palautetta, että numerotonta kelloa on hankala lukea.

  • 4.1

   sanoo

   No on kyllä erikoista! Kyllä kellotaulu on kuitenkin etenkin aikuisille niin tuttu, että pitäisi olla piirtynyt mieleen niin hyvin, että numeroita ei välttämättä tarvitse. Lapsilla toki ymmärrän, että on toisin.

 3. 7

  sanoo

  Ihania kuvia! Oma äitini vaihtoi verhot aina vuodenajan mukaan, itse olen siihen liian laiska. Vaikka kyllä pieni päivitys valon, lämpötilan ja tunnelman mukaan voisi tehdä hyvää.

 4. 8

  Eeva sanoo

  Ihana koti teillä ja tuo taulukollaasi on todella kaunis! Mistäköhän on kollaasin suurin vasemmanpuoleisin taulu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *