Liitutaulumaalaisko?

Esikoinen ottaa toisinaan liiankin kirjaimellisesti tuon ”muista hassutella” julisteen sanoman.

Pitäisi lisätä perään: ”paitsi päiväuniaikaan, yöuniaikaan ja silloin, kun äitiä ärsyttää.”

Terveisiä vaan julisteen tekijöille.

Printit odottelevat paikoilleen pääsyä ja sommitteluinspiraatiota. Jostain syystä tuntuu, että tämä huone kaipaisi muutosta. Maalaisinko kuitenkin tuon oranssin peltikaapin liitutaulumaalilla? Mustalla, vai jollain muulla? Seinille ehkä jotain hyllyjä.. Saattaa olla, että siirrän askarteluhuoneen keltaiset hylly tänne, tuolle valkoiselle seinälle.
Enivei, lapset tykkään kun on väriä, vahvoja kontrasteja ja tavarat lasten ulottuvilla. Tänään tosin harjoiteltiin esikoisen kanssa muun muassa sitä, että kirja laitetaan aina takaisin lukemisen jälkeen. 
Ihan vielä ei mennyt oppi perille. 
Huomenna taas treenataan. 
..ja vähän muistetaan myös hassutella.
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Heh ja tirsk 😊 Kiitos terveisistä! Pakko kommentoida, että Esikoinen on ihan oikeilla jäljillä. Hassuttelu kunniaan! Niin raadollista kuin se onkin, äitiä kuuluukin välillä ärsyttää. Eihän ne maailman ihanimmat parhaushetket muuten tuntuis miltään! 😊 Ja liitutaulumaalaa vaan! Ihania väriliituja kehiin sitten. Ja yhdessä hassuttelemaan! 😊

 2. 2

  sanoo

  Ajattelitko maalata kaikki kaapit kokonaan peittoon? vai kenties vaikka vain puoleen väliin ovia tai joka toinen ovi? Täällä harjoiteltiin juuri pikkulegojen siivousta… Ai että se on sitten vaikeaa.

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Mistä tuo hassuttelu-juliste on? Tosikiva! Ihanan värikästä muutenkin 🙂

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  En maalais mustaks….. Ja yksi syy on myös se, että liiduista tulee paljon inhottavaa liitupölyä 🙁

 5. 6

  sanoo

  Hihihi, miten onkin jotenkin niin tuttua tuo överihassuttelu näin opettajankin näkökulmasta. Iloa teille siisteysasioiden harjoitteluun. Ja hei, ihana sadetakki tuo mustavalkoinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *