Lahjaideoita miehelle

Isänpäivä on viikon päästä ja onko siellä ruudun takana kohtalotovereita, joilla ei ole hajuakaan, että mitä sitä pitäisi sille armaalle hankkia? Jos isänpäivälahja on kuitenkin hankittu, niin kannattaa tsekata lista myös tulevaa joulua ajatellen. 
Miehelle sopivan lahjan keksiminen on hirmuisen haastavaa ja itse olen jo useamman vuoden ajan turvautunut varmaan vaihtoehtoon, eli vaatteisiin. Viime vuonna esikoinen hommasi isänpäivälahjaksi jääkiekkohanskat itselleen. Ihan sitä ajatellen, että pääsee sitten isän kanssa pelaamaan. Ihanasti ajateltu.

1. Dick Johnson. Parrakas-/viiksekäs mies ilahtuu taatusti, jos käyt ostoksilla Dick Johnsonin verkkokaupassa. Partatarvikkeet on vielä äärimmäisen tyylikkäitä, joten niitä voi huoletta hankkia useammankin putelin. 
2. Makia. Itse olen turvautunut useamman vuoden ajan Makian vaatteisiin. Perusvarma valinta ja kuuluu ehdottomasti tälle omalle listalle. Miehen kaapista löytyykin jo useampi makian kauluspaita, pipo ja t-paitoja vähän isompi kasa. Kantsii muuten tsekata kengät!

3. Muute. Kotimaisen Muuten Ahti reppu on simppeli ja tyylikäs. Miehelle, joka reissaa usein tai kantaa työkamppeensa repussa. 
4. Cross Fit. Lahjakortti cross fit:iin tai muuhun urheiluharrastukseen. Kokeilunhaluiselle isännälle voi hommata jäsenyyden esimerkiksi mäkihyppyyn. Bonuksena harrastuslahjakortissa tulee perheelliselle miehelle myös se, että hän pääsee viettämään omaa aikaa hyvällä omalla tunnolla. 
5. Hestra. En voinut olla laittamatta tätä listoille. Mies toivoo joka ikinen vuosi lahjaksi laadukkaita hanskoja. En ole suostunut vielä hommaamaan, mutta ymmärrän toiveen hyvin. Itse sitä harvemmin raaskii maksaa kunnollisista hanskoista yli satasen, mutta lahjana varmasti tarpeellinen kenelle tahansa.  Toisaalta en ole vielä ihan varma, että haluanko noin niinkuin vaimon ominaisuudessa ostaa miehelle rukkasia..

Kuulisin tosi mieluusti, että millaisia lahjoja te olette ostaneet miehelle? 
Omalle, veljelle tai isälle?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Vaatteita on ostettu täälläkin, joskus tuoksuja tms.,kunnolliset talvikengät jne. Eli aika perinteisellä linjalla on menty. Onpa muuten kivan näköisiä nuo Makian vaatteet! Täytynee tutkailla tarkemmin. Kiitti vinkeistä Maru! 🙂

 2. 2

  sanoo

  Me ostettiin äijäsapuskaa keittokirja ja valitsimme lasten kanssa omat suosikit ja josko vaikka ostaisimme raaka-aineetkin valmiiksi jos saisimme sitten isänpäivän jälkeen jotakin herkkuruokaa <3 Hyviä vinkkejä tässä sinun postauksessasi 🙂 Mukavaa sunnuntai aamua 🙂

 3. 3

  sanoo

  Kiitos vinkeistä. Saman asian kanssa täällä tuskaillaan. Tai, ostin kyllä viikolla yhden lahjan jo, mutta se taitaa jäädä jouluksi annettavaksi. Mutta, yleensä menee vaatelinjalla!

  • 3.1

   sanoo

   Joo, vaatelinjalla mennään usein täälläkin. Tänä vuonna tosin ostin läjän erikoisoluita ja jääkiekkolehden. 😀

 4. 4

  sanoo

  Entäs kun isä on yli kahdeksankymmentä! En keksi yhtikäs mitään mitä voisi viedä miehelle, joka ei kuule tai näe enää hyvin. Onneksi aikuiset lapset ostavat jo isälleen itse lahjat. Paras lahja lienee isälleni, että vierailemme hänen luonaan.

  • 4.1

   sanoo

   Taisit jo itse vastata. Yhteinen aika lienee monelle miehelle se tärkein. Etenkin niille vanhemmille. <3

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  Olen useana vuonna antanut miehelleni jotain erästelyyn liittyvää lahjaksi. Tänä vuonna mies sai itse omasta toiveestaan valita kunnon puukon metsästykseen. Se ei siis ole mikään yllätys, joudun varmaan jotain pientä kehittämään lisäksi.
  Taatolle ja Ukille annoimme viime vuonna työrukkaset joiden kämmeniin piirsimme pienen poikamme käden jäljet. Ukki ja Taatto ilahtuivat kovasti pienistä apukäsistä puuhommiin. 🙂

 6. 6

  sanoo

  Keksin vielä jotenkin miehelle lahjan, mutta appiukolle lahjan keksiminen on vaikeeta kuin mikä, kääks 🙂 Miestä yritin auttaa jotain keksimään, mutta eipä ollut minusta apua.

 7. 7

  Anonyymi sanoo

  Olen ostanut tee se itse-puukkosetin, miesten kasvohoidon, lahjakortin parranmuotoiluun ja dolce guston. Puukko on tekemättä, lahjakortti käyttämättä ja kahvimasiina kaapin perukoilla. Ja kun mun mielestä ne oli oikein hyviä lahjoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *