Kyllä meille aina pari uutta printtiä mahtuu!

Kaupallinen yhteistyö: Desenio
Pääsin valitsemaan printtejä Deseniolta ja eipä se ollutkaan kovin helppoa. Kivoja vaihtoehtoja oli meinaa useita. Tykkään siitä, että printtejä vaihtamalla kodin ilmettä pystyy muuttamaan tosi helposti. Näin talven tullen minulla tuntuu alkaneen hieman värittömämpi kausi, joten suurimmaksi osaksi valkkailin kotiimme mustavalkoisia julisteita. 

Miksi valitsin nämä? 
Vaikka englanninkieliset tekstiprintit on minun makuun aavistuksen liian kliseisiä, löytyy niistä toisinaan ihan asiaa. Jostain syystä tuo Change your thoughts sopi juuri tämän ajan henkeen. Maahanmuuttokeskustelut ynnämuutsellaiset.. You know. Jotta ei menisi kuitenkaan liian poliittiseksi tämä minun hömppäblogini, niin on kyseisen printin viesti ihan hyvä pitää mielessä ihan näin arjessakin. Kuten, että ei tämä pimeys ole niin paha-asia. Voi ihan hyvillä mielin viettää iltoja villasukkien ja suklaan äärellä. 
Keittiöön pääsi mustavalkoinen Y-chair – oikeastikin keittiöön pitäisi hommata uudet tuolit, sillä valkoiset pinnatuolit ovat lainassa äidiltä. Metsäaiheinen Foret viehätti kaikessa herkkyydessään. 
Kun ensimmäisen kerran törmäsin Desenionin printteihin, ihastuin kaupan ideasta koota valmiita kollaaseja, jotka ihmiset voivat halutessaan ostaa. Kannattaa käydä tutustumassa myös vinkkejä tauluseinällä sisustamiseen, sillä sieltä löytyy tipsejä tauluseinän tekoon taulujen kokojen yms. suhteen. Kyllä ne ruotsalaiset osaa tehdä tästä sisustamisesta niin helppoa!

Valitsin minä makuuhuoneeseen tuon vaaleanpunaisen kaunottaren kaveriksi jotain värillistäkin. Siitä kuitenkin lisää vähän myöhemmin..
Voikaa hyvin!
MaruKommentit
 1. 1

  sanoo

  Oi mikä tunnelma tuossa Foret -printissä. Desenion printit ovat kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan yleisesti tosi inspiroivia. Tuo vaaleanpunainen kaappi saa kyllä hymyn huulille. On se vaan niin ylihieno. 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Hihih – kaunotar on kyllä kieltämättä ylihieno! Ja minä olen joskus miettinyt sen maalaamista. Ei ikinä! 😀 Foret on jotenkin ehdottoman säväyttävä. Tykkään hurjasti!

  • 2.1

   sanoo

   Oih, isonakin olisi täydellinen! Samanlainen mehtäläinen taitaa olla täälläkin, joten vetoaa! 🙂

 2. 3

  sanoo

  Oi, tuo metsä on yks mun suosikeista. Oon sitä monesti käynyt kyseisillä sivuilla ihailemassa, mutta jotenki oon huono tilaamaan, siksi meillä onki aika tyhjät seinät. Tähän on tosin tulossa pian muutos. 😉

 3. 5

  sanoo

  Desenion printtivalikoima on niin laaja, sitä plärätessä tulee suoranainen valinnan vaikeus. Myin meiltä olohuoneesta ison peilin, jonka tilalle on nyt tulossa taulukollaasi. Tässä sitä nyt sitten vielä tuumaillaan, että mitä niistä nyt sitten ottaisi. =) Se on muuten todella hyvä ne tipsit taulukollaasin tekoon seinälle ja tauluhyllylle.

 4. 7

  sanoo

  Aikast ihana katseenvangitsija tuo vaaleenpunanen kaappi♥ Hieno kontrasti printtien kanssa! Ja hyvät printit myös, niitä onkin mukava ripotella sinne ja tänne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *