KUOPIO DESIGNMARKET 2016

Viime syyskuussa pyörähdettiin Helsingin Designtori -tapahtumassa VALONTALON Emilian kanssa. Kierreltiin kaapelitehdasta ja samalla parjattiin Kuopiota siitä, että miksi ihmeessä täällä ei ole järjestetty vastaavaa tapahtumaa, joka kokoaisi yhteen muotoilualan osaajia ympäri Suomen? Reissun jälkeen kirjoitin yhden blogitekstin ja siitä se sitten lähti..
MOoCB:in Iita Sallinen laittoi julkaisun jälkeen viestin, että järjestetään tapahtuma itse ja hän voisi ilomielin ryhtyä tapahtumatuottajaksi. Kutsuin tietenkin Emilian hommaan mukaan ja Iitan kontaktien kautta löydettiin graafikko Nico Jussila luomaan tapahtumalle visuaalinen ilme ja MOoCBin Henri Sallinen koodaili nettisivut kuntoon. (Sain muuten vähän lainata tätä Design Marketin visua tähän omaan banneriin). Seuraavalla viikolla postauksesta minuun otti yhteyttä myös Rouvasväen yhdistys, joka on Kuopiossa suuri muotoilualan vaikuttaja. Saatin heiltä tilat ja taustatuki tapahtuman järjestämiseen. Syksystä asti ollaan enemmän tai vähemmän väännetty tapahtumaa pystyyn ja nyt ollaan iloksemme vaiheessa, jossa päästään julkistamaan tapahtuma ja kutsumaan koolle niin myyjiä kuin teitä kävijöitä. 
Tosi hyvä fiilis ja mikäs tässä on ollessa, kun ympärillä häärii joukko osaavia ja innokkaita ihmisiä. Hauskaa on myös huomata, että mitä yksi blogiteksti voikaan saada aikaan – ihka ensimmäisen Kuopio Designmarketin!
Tervetuloa mukaan!
Missiomme on tuoda esiin laadukasta kotimaista muotoilua ja edistää tavallisten kuluttajien tietoisuutta kotimaisista designosaajista. Haluamme tuoda tuotteet kuluttajien äärelle, tunnusteltavaksi ja kosketeltavaksi. Verkkokauppojen aikakaudella muotoilusta kiinnostuneet haluavat edelleen hypistellä tuotteita ennen ostopäätöstä, ja me tarjoamme savolaisille mahdollisuuden tutustua mielenkiintoisiin kotimaisiin tuotteisiin ja tekijöihin. 

Seuraa meitä facebookissa:
Ja instagramissa:
#kuopiodesignmarket

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Hei jes, go Kuopio!! Entisenä kaupunkilaisena seuraan suurella ilolla tällaista pöhinää (ja salaa haaveilen, että muutettaisiin hoodeille…)
  Ehottomasti paekalla, jos piäsöö!

  • 1.1

   sanoo

   Jee, tänne vua! Ihan mahtavaa, kun siltä löytyy innostunutta porukkaa tähän tapahtumaan. Jes!

  • 3.1

   sanoo

   Jes, ihan mahtavaa! Ja jos on yritystä pystyssä niin ilmottaudu ihmeessä mukaan myyjän ominaisuudessa. 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Jes, ihan mahtavaa ja kiitos! Toivottavasti saadaan hyvät myyjät paikalle ja paljon porukkaa ympäri Itä-Suomen. 🙂

 2. 5

  sanoo

  Tää on ihan huikean hieno uutinen! Täytyykin jo varailla bussiliput tuolle viikonlopulle, niin pääsee kotikonnuille fiilikseen mukaan. Nyt kyllä harmittaa entisestään, etten siellä enää (vielä) asu…

  • 9.1

   sanoo

   Hei kiitti! Olenkin joskus vastannut tähän haasteeseen ja suattaapi olla, että teen sen uuvestaan.. Tai sitten suattaapi olla olematta. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *