Kotimainen seinäkello

Mies tiputti viime keväänä meidän seinäkellon lattialle ja ollaan oltu sen jälkeen ilman. Tähän saakka.
Päätettiin, että ostetaan sellainen joka heti kohdalle osuessa kolahtaa. Reunaehtona oli myös kotimaisuus. Viikonloppuna satuin olemaan Helsingissa ja sattuipa sopivasti, että juuri samaan aikaan Kaapelitehtaalla järjestettiin Oranamon Designjoulumyyjäiset. 
Kello pisti heti silmään ja en epäröinyt hetkeäkään – tämä muuttaisi meille! Kyseessä on Muoto2:sen KIEKKO -seinäkello, joka on suunniteltu ja valmistettu lahdessa, kotimaisesta massiivikoivusta. En halunnut valita valkoista tai mustaa, vaan matkaan lähti tulevaan keittiöön sopiva persikkainen ihanuus. Laitoin miehelle kuvan kello-ostoksen jälkeen ja sattui niin sopivasti, että kertoi katselleensa sitä juuri hetki sitten nettikaupasta. Nappiostos siis! 

Häiritsee ihan suunnaattomasti nämä meidän karmeat verhotangot. Viimeksi eilen mietin niiden poistoa. Eipä meillä edes ole verhoja, joten joutaisivat varastoon ja vähintäänkin edessä on pienimuotoinen spraymaalaus. 
Mutta nyt on kello ja kiva kuin mikä! Esikoinen tosin kyselee jatkuvasti, että milloin äiti laittaa sen päälle. Okei, ei ehkä ole mummilan kalkattavan kellon veroinen (lapsen mielestä siis), mutta kyllä tämä kulkee. 
Ihanan äänettömästi. 
Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Tuo kello on kyllä ihana! Ja Muoto2:sen Mikko on tosi mukava kun yksissä myyjäisissä höpöteltiin tovi 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Tämä on kyllä vallan mahtava kapistus! Mikko ei ollutkaan tuolla myyjäisissä, mutta tosi mukava oli myös Kirsi. 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Eikös vaan olekin! No onpas harmi, että ei törmätty. Tai sitten törmättiin, mutta ei huomattu. 🙂 Olis toisaan ollut kiva tavata kasvotusten!

 2. 5

  sanoo

  Tuosta ei paljo söpömpää kelloa voi enää olla, aivan ihana!! 🙂
  Ja ootan innolla miltä teiän persikkainen keittiö tulee näyttämään..!

  • 5.1

   sanoo

   Vo eikös niin! Tämä on ihana! Minäkin odotan keittiön valmistumista kuumeisena – miehet ryhtyy hommiin jo viikonloppuna. IIks ja jee!

 3. 6

  Anonyymi sanoo

  Mitenhän sää oikein tässä onnistut? Meinaan että just ku olin viettäny päivän netissä printtejä etsien, samana iltana sain täältä lukee printtipostauksen! Sitten aloin miettiä että mikäs vuosikalenteri olis hyvä piristämään keittiön valkoista seinäkettä, niin parin päivän päästähän täällä Nuapurissa oli jo kollaasit valmiina 😀 Ja parin kuukauden mietinnät siitä, että olispa kiva löytää joku kotimainen seinäkello olkkariin… Tadaa! Että ihan kauheasti tykkään tästä blogista 🙂 Meillä on ollu hakusessa numeroilla mut tuohon mustaanhan Kiekkoon ne vois omin pikku kätösin piirustaa.. -Jenni

  • 6.1

   sanoo

   😀 😀
   Ihan mahtavaa, että sun päässä pyörii samat asiat kuin omassa – ja vielä se, että voin jotenkin olla avuksi! Joo, tuo musta kiekko on siitä mainio, että toimii liitutaulumaisena ja siihen voi ne numerot raapustaa. Tykkään kyllä kovasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *