KIIKKUU ja LOF -festarit // LIPPUARVONTA

Kaupallinen yhteistyö: KIIKKUU
Kuopiossa asumisessa on ainakin yksi huono puoli. Se, että kaupungista ei löydy kunnollista sisustus- ja vaatekauppaa, josta löytyisi laadukkaita kotimaisia merkkejä niin lapsille kuin aikuisille. Olen tässä jo pari vuotta odotellut, että joku avaisi kaupunkiin sellaisen ihanan sisustuspainotteisen lifestyleputiikin. Oi että, sellainen olisi ihana! 
Onneksi saamme taas hetkellistä helpotusta, kun LOF:in (Lasten Oma Festari) -yhteydessä järjestetään KIIKKUU lastenvaatetapahtuma, josta löytyy taatusti lasten lisäksi myös jotain kivaa aikuisille. LOF:in ja Kiikkuun löydät heinäkuussa Satamankulmasta, osoitteesta Tulliportinkatu 1. 
LOF lyhyesti:
LOF on uusi lasten kulttuurifestari, joka tarjoaa työpajoja, teatteria, katuruokaa ja urheilua. Mahtavaa, että nykyään lapsia osallistetaan omien tapahtumien järjestämiseen entistä enemmän ja niin on myös LOF:in kohdalla. Festarialuetta rakennetaan 18.-21.7. työpajojen voimin ja varsinaiset festarit alkavat perjantaina 22.7. 
KIIKKUU lastenvaatetapahtuma:
Lauantaina ja sunnuntaina Satamankulma täyttyy kotimaisista ja eettisistä lastenvaatemerkeistä, kun lastenvaatetapahtuma KIIKKUU valtaa alueen. Alueelle on vapaapääsy, joten ostoksia pääset tekemään myös ilman festariranneketta. Kannattaa käydä tykkäämässä facebookissa KIIKKUUsta, niin pysyt kärryillä tapahtumasta.
Itse odotan erityisesti PaaPiin ja Mellin vaatteita. Myös naisten vaatteita valmistava Vietto kiinnostaa.  PaaPiin vaatteista tykkää etenkin meidän kranttu kolmivuotias, joten heidän valikoimista saattaa löytyä jotain myös äidin makuun sopivaa t-paitaa. 
Tamperelainen Kotimai saapuu festareille kuuden vaatemerkin kera (Melli, PaaPii, Höö, Vietto, Second Chance, Suvitaito), joiden joukosta löytyy myös nämä edellä mainitut. Halusin nostaa Kotimain vielä erityisesti tähän omaan postaukseen, sillä yritys myy vaatteita kotikutsuilla, tapahtumissa ja verkkokaupassa. Kotimai etsii parhaillaan uusia vaate-edustajia etenkin Pohjois-Savosta ja Pohjanmaalta. Jos kiinnostuit, niin kannattaa käydä perehtymässä asiaan täällä.
Myyjäpaikkoja on edelleen muutamia jäljellä, eli jos sinulla on pieni ja eettinen lastenvaatteita valmistava yritys, niin ilmoittaudu mukaan tai vinkkaa eteenpäin. Osallistumislomakkeen löydät täältä.
Kuva: Melli eco design
Kuva: Melli eco design
Kuva: Haldin
Kuva: Melli eco design

Kuva: PaaPii

Kuva: HÖÖ
Kuva: Vietto
Kuva: Vietto

Hinnasto Lasten Omille Festareille (sisältää ohjelmat ja työpajat) 
Festarialueelle (mm. lastenvaatetapahtuma KIIKKUU) ilmainen sisäänpääsy

Yhden päivän ranneke: 10€
Perhelippu 4hlö: 30€
Kolmen päivän lippu: 24€
Ilokseni sai arvottavaksi lukijoilleni yhden perhelipun (4hlö, arvo 30€).
Voit osallistua arvontaan seuraavin ehdoin:
 1. Kerro kommenttikentässä sähköpostiosoitteen kera, että millaiset ovat hyvät lastenfestarit.
2. Seuraa Nuapurissa blogia facebookissa tai bloggerissa. 
3. Arvonta voimassa 8.7.2016 saakka.
Kannattaa pysyä tapahtuman tiimoilta kuulolla myös täällä blogin puolella, sillä myöhemmin pistän jakoon ihania, kotimaisia ja eettisesti tuotettuja lastenvaatteita. 
Kommentit
 1. 3

  Anonyymi sanoo

  Hyvät festarit lapsille koostuu hyvin suunnitellusta ohjelmasta ja letkeästi tunnelmasta. Ai niin, ja unohtamatta jotain herkkuja, vaikkapa jäätelöä ja mansikoita ! maikki86.ml@gmail.com

 2. 4

  Anonyymi sanoo

  Paljon erilaista ohjelmaa, jotta kaikille löytyisi mukavaa ja ennenkaikkea rentoa tekemistä. Kaikki toiminta tapahtuu lapset huomioon ottaen ja lapset on toiminnan keskipiste. Eri ikäkaudet huomioidaan. Hyvä fiilis ja hymyt huulilla. ikaheimo.henriikka@hotmail.com

 3. 6

  sanoo

  Kaikenikäisille lapsille toimintaa, myös taaperoille! Ja lapsille sopivia "herkkuja" 🙂
  Seuraan bloggerin kautta.
  fitsyy(at)outlook.com

 4. 8

  Anonyymi sanoo

  Monipuolista ohjelmaa ja tekemistä huomioiden eri ikäiset lapset, sekä tytöt että pojat. Eri tavoin osallistavaa ohjelmaa, että sellaiset hitaasti lämpiävät lapsetkin voisivat ensin seurattuaan ja tuumailtuaan osallistua johonkin pikkujuttuun. millamarleena@gmail.com

 5. 9

  Anonyymi sanoo

  Hyvät festarit on toiminnalliset, lapsen kokemusmaailman huomioivat ja turvalliset, mutta rennot. Pitää saada mennä ja tutkia, kokeilla ja seikkailla, pelkäämättä vahinkoja. Hyvät lastenfestarit on edulliset tai ilmaiset: yhdestä perheestä saattavat osallistua kaikki, joten rahaa kuluu pelkkään sisälle pääsyyn, oheistuotteista kuten nyt vaikka ruokailusta puhumattakaan.

  eliisa.piirainen ( at ) gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *